• Emisiuni
  • MasterChef
  • Alina Gologan a câștigat marele premiu de 50.000 de euro și titlul de MasterChef România. Ce va face cu banii

Alina Gologan a câștigat marele premiu de 50.000 de euro și titlul de MasterChef România. Ce va face cu banii

Alina Gologan a câștigat marele premiu de 50.000 de euro și titlul de MasterChef România. Ce va face cu banii

Joi seara, în cadrul emisiunii de la PRO TV, Alina Gologan a primit titlul ”Masterchef România”, dar și marele premiu de 50.000 de euro.

Cu această ocazie, Alina Gologan, supranumită și Scarlett Johansson de România, a acordat site-ului protv.ro un interviu, în care a dezvăluit cum s-a simțit când a aflat că a câștigat, cum s-a înțeles cu jurații, dar și ce va face cu banii.

Citește și: Scarlett Johansson de România, la Masterchef: ”Toată lumea îmi spune că semăn cu ea”

”Mă simt absolut minunat, foarte norocoasă, am muncit, în același timp, foarte mult ca să ajung în punctul ăsta, și într-un fel, mă simt de parcă s-a împlinit un vis frumos pentru mine”. 

Dacă ar fi să descrie experiența ”Masterchef” printr-un fel de mâncare, acesta ar fi... ” Uite, eu, de exemplu, nu mănânc picant, este o provocare pentru mine să-mi dai să gust ceva picant, deci aș descrie experiența ca pe o mâncare dulce-picantă, fără nicio notă amăruie”. 

Alina Gologan mărturisește că a primit o lecție importantă de viață pe parcursul emisiunii. 

Cred că am învățat că aș putea să am mai multă încredere în mine. Eu am venit în competiție cu zero încredere în mine: la început, eram foarte timorată, îmi făceam griji că nu mă descurc și, după aceea, pe măsură ce livram farfurii din ce în ce mai bune, am căpătat din ce în ce mai multă încredere în mine. Și cred că asta este cea mai bună lecție: să mă gândesc că, atunci când zic că nu pot, de fapt, pot de trei ori mai mult”. 

Alina Gologan spune că s-a înțeles bine cu toți cei trei jurați, Joseph Hadad, Cosmin Tudoran și Silviu Chelaru.

”M-am înțeles bine cu toți jurații. M-au tras de urechi când a fost cazul, asta este clar, s-a și văzut. Mi-a plăcut Silviu mult, mi s-a părut un pic mai ”rău”, dar era foarte obiectiv. Pe chef Hadad îl vedeam ca pe un tată, ca pe o figură paternă, iar pe Cosmin în vedeam ca pe un frate mai mare, parcă eram într-o familie”. 

În urma concursului, Alina Gologan a câștigat 50.000 de euro. Ce va face cu banii? 

”Toată lumea mă întreabă chestia asta. Cred că mi-ar plăcea să deschid o afacere proprie. Nu știu încă exact. Nu m-am hotărât încă. Am primit și niște oferte, cochetez cu chestia asta. Cu siguranță, o să investesc  banii în ceva... Nu m-am gândit să-i sparg pe genți, pe vacanțe... Eu trăiesc destul de bine, banii aceștia sunt un bonus pentru mine și vreua să fac ceva din ei, nu vreau să-i irosesc”. 

Alina spune că a rămas în relații foarte bune cu toți ceilalți concurenți de la Masterchef. ”Inclusiv cu Cezar. Cred că toată lumea se gândește, având în vedere că amândoi am ajuns în finală, că există vreo chestie între noi. Nicidecum, noi ne-am susținut foarte mult pe parcursul competiției, am fost prieteni, păstrăm legătura în continuare... 

Avem un grup pe WhatsApp pe care povestim, vorbim, bârfim, ne trimitem poze, fiecare de pe unde suntem: Dilly Chilly din munți, Jeremy – din Israel, eu – de la Timișoara. Am rămas în relații foarte bune cu toți colegii. Sunt oameni extraordinari și sunt sigură că nu se termină prietenia noastră aici, după Masterchef”. 

Vezi și: 
Care a fost detaliul care a facut diferența între farfuria Alinei și farfuria lui Cezar



Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni