Abia pe la 12 ani recunoaste ca a inceput sa gateasca ceva cu adevarat comestibil. Andreea a prins gustul bucatariei singura si a invatat de la parintii ei, dar a fost si autodidacta incercand sa reproduca preparatele pe care le-a mancat. Isi doreste sa ajunga bucatar profesionist pentru ca este singurul lucru pe care il face cu o pasiune pura, reala, este o activitate care nu o plictiseste si vede gatitul nu ca pe o munca, ci ca o dragoste.

Cel mai greu i-a fost cand si-a pierdut tatal, in copilarie, dar simte ca daca ar vedea-o acum, ar fi foarte mandru de ea. Andreea spune ca in fiecare zi are parte de provocari: ”Cand fetita mea de aproape 3 ani a refuzat sa manance clasica baby-food, mi-am dat seama ca trebuie sa-i creez feluri de mancare cat mai diferite, gustoase, light, cu forme atragatoare si o mie de trucuri de a ascunde diverse alimente pe care nu le consuma ca atare.” Cea mai mare ambitie a sa este sa reuseasca la ”MasterChef”.