Aurelia este fost cadru militar si dupa ce si-a incheiat cariera a inteles ca ca gatitul nu a tradat-o, ci este de fapt pasiunea si preocuparea continua, pe care ar putea-o transforma in implinirea unei dorinte: deschiderea unui restaurant. ”Cea mai mare ambitie a mea este sa deschid un restaurant pentru femei insarcinate, unde specificul ar fi satisfacerea poftei fiecareia dintre cele care vor trece pragul acestuia,” spune ea. Aurelia se mandreste ca a gatit singura toata mancarea ce urma sa fie servita la botezul fiului sau cu cateva zeci de persoane. Aurelia prefera sa gateasca sanatos si variat, cu produse bio, proaspete. ”Acum este o placere sa folosesc mirodenii care in urma cu 20 de ani nu imi erau necunoscute: sofran, ghimbir, curry, oregano. Ma pasioneaza orice este legat de bucatarie, imi place sa gatesc atat mancaruri traditionale romanesti, cat si din bucatariile lumii. Am descoperit savoarea mancarurilor mediteraneene, italienesti, tunisiene si chinezesti.”