S-a nascut in Bucuresti din tata guinez si mama romanca. Liceul l-a terminat in Bucuresti si apoi a obtinut o bursa din partea statului guinez in RDG. A urmat acolo Facultatea de Microelectronica, dar nu a profesat niciodata pentru ca s-a apucat de afaceri. Ultima afacere pe care a avut-o a fost in domeniul constructiilor.

De aproximativ doi ani nu mai desfasoara nicio activitate, traieste confortabil din tot ce a strans pana acum si se ocupa de cresterea si educatia copiilor, pentru care gateste aproape zilnic. De gatit s-a apucat de nevoie in perioada facultatii. Asa si-a dat seama ca se pricepe la bucatarie. Are multe surse de inspiratie: mancarurile bunicii sale, internetul, cartile de gastronomie sau propriile idei pe care le materializeaza in retete. Ce bucatarii a incercat? Asiatica, araba, africana, italiana, franceza, germana, slow food, tex-mex, soul food, romaneasca si spera sa faca cunostinta si cu bucataria moleculara.