• Emisiuni
  • MasterChef
  • A schimbat "sosu'" pe "Am venit sa mi te chinui" :) Nini, simpaticul vietnamez de la "MasterChef" a citit "Scrisoarea a III-a" la prima vedere

A schimbat "sosu'" pe "Am venit sa mi te chinui" :) Nini, simpaticul vietnamez de la "MasterChef" a citit "Scrisoarea a III-a" la prima vedere

A schimbat "sosu'" pe "Am venit sa mi te chinui" :) Nini, simpaticul vietnamez de la "MasterChef" a citit "Scrisoarea a III-a" la prima vedere

Nini (Pham Hoang Nhat), pe care telespectatorii l-au urmarit evoluand in emisiunea "MasterChef" la ProTV a venit in aceasta dimineata la Alarma ProFM. Pentru a-si primi invitatul cum se cuvine, Nicolai s-a imbracat intr-o ie de inspiratie vietnameza.

Vezi VIDEO cu momentul pe profm.ro.

Nini a povestit ca a venit in Romania pentru studii, acum 5 ani si la inceput a stat cu matusa lui. Acum e in primul an de Master la ASE, iar dupa ce a iesit din competitia Masterchef trebuie sa recupereze tot ce a pierdut de la cursuri.

Acum trebuie sa ma gandesc mai serios ce voi face,in primul rand sa termin scoala. Pentru mine e mai greu decat pentru ceilalti, ca am facut si facultatea in limba romana si e foarte multa teorie. Cat despre gatit, mi-ar placea sa lucrez intr-un restaurant, pana cand voi reusi sa deschid o afacere a mea”, a povestit Nini, spunand ca pasiunea pentru gatit a mostenit-o de mama lui.

Cat despre momentul care l-a scos din competitie, fostul concurent "MasterChef" precizeaza ca: “Nu puteam alege ceva mai usor si sa las celorlalti farfuriile cu preparate mai grele. De aceea am ales-o pe aceasta, care initial nu mi se parea chiar atat de complicata, cum a fost de fapt. La inceput cand m-am uitat pe poze chiar m-am gandit si la ce se pricepe fiecare”, a povestit Nini despre seara in care a parasit "MasterChef".

El a venit in studioul ProFM cu un preparat specific vietnamez, iar cei doi DJ-i a trebuit sa ghiceasca ingredientele. Bogdan a ghicit carne de vita, taietei, salata, ceapa si rosii si otetul in sos, iar Gicu a identificat oul din preparatul care era, in totalitatea lui, rulou din taietei, cel cu care Nini a primit 3 de “da” la preselectii.  

Nicolai si Gicu i-au dat si o proba de cultura romaneasca. “Trebuie facuta din nou infratirea intre poporul roman si vietnamez asa ca Nini ne va citi din Scrisoarea a III-a, sa vedem cum suna”, a pregatit Gicu terenul, iar rezultatul a fost foarte haios.

Nini s-a descurcat foarte bine, insa cuvantul care i-a pus probleme a fost din versul am venit sa mi te-nchini care a iesit sa mi te chinui”. Dar a final, a primit aplauze si pentru lectura si pentru tot ce a realizat in competitia "MasterChef."

Vezi VIDEO cu momentul pe profm.ro.

 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni