• Emisiuni
  • MasterChef
  • Accepta provocarea MasterChef si poti ajunge direct pe platourile de filmare! Fii MasterChef, oriunde ai fi!

Accepta provocarea MasterChef si poti ajunge direct pe platourile de filmare! Fii MasterChef, oriunde ai fi!

Accepta provocarea MasterChef si poti ajunge direct pe platourile de filmare! Fii MasterChef, oriunde ai fi!

Fenomenul MasterChef a cuprins intreaga tara! De la adolescenti pentru care pasiunea de a gati depaseste toate barierele, pana la persoane trecute de prima tinerete, toti au avut sansa de a isi transforma visul si pasiunea in profesie!

Daca nu ai cum sa ajungi la preselectii, nu-i nimic: mai ai o sansa! Pro TV lanseaza o super provocare pentru cei pasionati de gastronomie: Fii MasterChef, oriunde ai fi!

Cei care nu au reusit sa ajunga pana acum la preselectiile din tara, au sansa de a prinde gustul competitiei direct de acasa! Daca accepta provocarea lansata de Razvan Fodor, acestia pot ajunge direct pe platoul de filmare! Tot ce trebuie sa faca este sa intre pe fiimasterchef.protv.ro si sa descopere ingredientul surpriza din cutia misterelor. Ulterior, cei inscrisi sunt provocati sa gateasca un preparat in care ingredientul misterios este vedeta farfuriei. Fotografiile inscrise in concurs ii pot trimite direct pe platourile de filmare ale celui mai urmarit cooking show: MasterChef!

„Tot ce trebuie sa faca cei inscrisi in concurs este sa pregateasca un dish in care ingredientul surpriza din cutia misterelor sa fie pus in valoare. Apoi, trebuie sa dea un nume preparatului, sa se fotografieze alaturi de el si sa se inscrie online pentru jurizare. Ne vedem la filmari!”, a declarat Razvan Fodor.

MasterChef - Prinde gustul competitiei!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni