• Emisiuni
  • MasterChef
  • Aida de la "MasterChef", intr-o alta ipostaza, aceea de mama. Ce le gateste copiilor ei si cum ii tine departe de junk food

Aida de la "MasterChef", intr-o alta ipostaza, aceea de mama. Ce le gateste copiilor ei si cum ii tine departe de junk food

Aida de la "MasterChef", intr-o alta ipostaza, aceea de mama. Ce le gateste copiilor ei si cum ii tine departe de junk food

Finala MasterChef - prinde gustul victoriei, marti, 28 mai, de la 20:30 la ProTV si pe voyo.ro.

Ce obisnuiesi sa le gatesti copiilor tai?

Copiilor mei le gatesc feluri foarte variate de mancare, insa cel mai des le fac paste si neaparat o data pe saptamana pizza. Pastele le combin de fiecare data cu alt sos, iar pizza de asemenea e foarte variata, cu legume, branzeturi si prosciutto. Depine de fiecare data ce au mancat in ziua respectiva. De exemplu, daca la pranz mananca paste cu legume, cina e formata din peste. Nu sunt iubitori de carne rosie.

 

Spuneai intr-un interviu ca incerci sa le dai mancare gatita in casa, nu din punga de la magazin. Asa e? 

Nu cumpar niciodata mancare gatita si congelata. Nu este sanatoasa, contine conservanti si coloranti si cine stie ce altceva... Am incredere mai mult in ce gatesc eu si chiar si atunci cand nu am timp de gatit (pentru ca oricum sa cresti 3 copii fara nici un fel de ajutor, nu iti lasa prea mult timp la dispozitie), prefer sa gatesc ceva rapid decat sa cumpar o mancare congelata deja gatita.

Care sunt mancarurile lor preferate? 

Daca fac pizza, i-am multumit pe toti! Daca nu, fiecare are gusturile lui, in functie de varsta si moment... Gianina prefera carnea, Samuele pastele, iar Emilia manaca orice ii dau, inca nu are pretentii.

 

Cum ii convingi sa manance verdeturi? Copiilor nu prea le plac… 

Ca sa fie pacaliti bine, le fac supa crema de mix de legume cu crostini de salam si paine. Daca nu vad bucati de legume, gustul fiind foarte bun, le manaca fara probleme. Dar si pe pizza sau pe gratar, condimentate cu putin usturoi si ulei de masline, legumele sunt foarte bune.

Ce meniu recomanzi pentru mamicile de acasa, ce sa le gateasca copiilor astfel incat masa sa fie mai atragatoare? 

Recomand sa foloseasca culori atragatoare. In farfurie sa puna portii mici, copiii de obicei nu mananca daca vad farfuria plina. Si, oricum, sa nu ii forteze niciodata sa manance daca nu le e foame.

 

Ii tii departe de junk-food sau mai faci si concesii? 

In afara de chips –uri, pe care insa nu le cumpar eu, ci rude sau prieteni care vor sa ii alinte, nu mananca altceva.

 

Ce spun copiii tai cand te vad la TV la Masterchef?  

Gianina e extraordinar de fericita, a spus ca vrea sa devina asistenta mea, iar ceilalti doi, care inca sunt mici, stau langa televizor si spun: ”mama face mancarica”. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni