• PRO TV
  • Alex Dima: "Taierile ilegale de peste un hectar sau 300 de metri cubi sa fie pedepsite ca atentat la siguranta nationala"

Alex Dima: "Taierile ilegale de peste un hectar sau 300 de metri cubi sa fie pedepsite ca atentat la siguranta nationala"

Alex Dima: "Taierile ilegale de peste un hectar sau 300 de metri cubi sa fie pedepsite ca atentat la siguranta nationala"

Corespondentul Stirilor ProTV Alex Dima revine in editia din 24 noiembrie a emisiunii Romania, te iubesc! cu o ancheta despre jaful din padurile din tara noastra.

"Le-am cerut parlamentarilor sa schimbe legea astfel incat taierile ilegale de peste un hectar sau de peste 300 de metri cubi sa fie pedepsite ca atentat la siguranta nationala. Sutele de mii de hectare rase de pe fata pamantului ar trebui sa-i convinga atunci cand voteaza”, a declarat Alex Dima. „Deja exista un proiect de lege in acest sens si acum vom urmari daca parlamentarii isi doresc cu adevarat incetarea jafului din padure. De douazeci si ceva de ani se tot taie. Acum cativa ani am facut un calcul si am ajuns la concluzia ca in Romania s-au taiat ilegal 2,5 – 3 ha/ora. Acum si Printul Charles a confirmat aceste date", a mai dezvaluit corespondentul stirilor ProTV. 

Ancheta de duminica va arata, de asemenea, cum s-au scurs sute de mii de euro din bugetul Romsilva pe investitii aberante si cum se pot lua mii de hectare de padure cu cinci timbre, documente si intelegeri secrete. Un hatis de interese care ne lasa pe toti fara dreptul la aer si la un mediu sanatos, duminica, 24 noiembrie, intr-o ancheta marca "Romania, te iubesc"

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni