• Emisiuni
  • MasterChef
  • Altercatie la "MasterChef". Juratul Florin Dumitrescu, acuzat de agresiune. Adevarul despre ce s-a intamplat pe platourile de filmare

Altercatie la "MasterChef". Juratul Florin Dumitrescu, acuzat de agresiune. Adevarul despre ce s-a intamplat pe platourile de filmare

Altercatie la "MasterChef". Juratul Florin Dumitrescu, acuzat de agresiune. Adevarul despre ce s-a intamplat pe platourile de filmare

Cel mai fiebinte subiect al zilei, conflictul dintre un concurent de la MasterChef - Georgeo Andrei si juratul Florin Dumitrescu este lamurit azi la "Happy Hour". Emisiunea este si pe Voyo.ro.

"Trebuia sa fie cel mai ravnit concurs culinar de pe Planeta Romaniei, dar... In curand, intamplari adevarate de pe Bricul Mircea. In rolul de agresat subsemnatul, iar agresorul... un >. In urma agresiunii nu am primit nici o scuza, iar conform examinarii medico-legale, rezultatul este: traumatism cranio facial afirmativ, echimoza si edem, contuzie piramidala nazala", a scris timisoreanul pe Facebook.

Georgeo spune ca vrea dreptate: "In urma unui GRAV INCIDENT "AGRESIUNE" care m-a pus in imposibilitatea de a demonstra calitatile mele... ma vad obligat sa imi fac dreptate in justitia romana in care am foarte mare incredere. Pasiunea mea nu va fi oprita de un nemernic...care va plati pentru fapta lui!"

Ce s-a intamplat cu adevarat

Filmul incidentului petrecut la filmari a fost unul concludent, imaginile dovedind ca se poate vorbi despre o altercatie, nicidecum de o "bataie", asa cum pretinde Georgeo Andrei. Dupa altercatie, concurentul si-a exprimat optiunea de a parasi concursul si a anuntat echipa de productie ca nu doreste sa mai continue filmarile.

La putin timp dupa incident, Georgeo Andrei le multumea juratilor ca l-au lasat sa mearga mai departe: "Bricul Mircea este o poveste, nu am crezut niciodata ca voi urca pe acest vas. Cred ca le voi povesti si nepotilor mei aceasta experienta. Le multumesc Chefilor ca m-au lasat sa trec mai departe. Mi se pare ca Florin s-a impiedicat de nasul meu, norocul lui e ca nu am avut reflexul genunchiului... Totul e bine cand se termina cu bine", a declarat Georgeo Andrei la putin timp dupa incident.








Intra pe foodstory.ro si citeste cele mai interesante retete Masterchef!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni