• Emisiuni
  • MasterChef
  • "Am facut un terci!" Concurentul care a parasit competitia culinara Masterchef dupa o proba... alunecoasa

"Am facut un terci!" Concurentul care a parasit competitia culinara Masterchef dupa o proba... alunecoasa

"Am facut un terci!" Concurentul care a parasit competitia culinara Masterchef dupa o proba... alunecoasa

Rar s-a intamplat ca testul sub presiune sa-i puna in asemenea dificultate pe concurentii Masterchef. Pestele a facut o noua "victima", iar randurile s-au rarit in urma unei noi probe solicitante.

Testul sub presiune din cea mai recenta editie Masterchef a fost format din trei subprobe eliminatorii. In prima faza, concurentii au fost nevoiti sa ghiceasca mai multe tipuri de pesti doar uitandu-se la ei.

Campion absolut a fost Flavius, pescar inrait, care a identificat 11 specii si a urcat la balcon. Salvata a fost si Marieta, care a numit 5 pesti si si-a asigurat locul pentru inca un episod Masterchef: "Am fost dezamagita ca nu am ajuns sa gatesc", a spus ea.

In cea de-a doua faza a Testului sub Presiune, concurentii au curatat si filetat pestii identificati anterior. Un moment dificiil pentru Lori, care a inceput sa planga, rusinata ca nu stie cum sa procedeze. Salvatii au respirat usurati: Cristian si Roxana au urcat si ei la balcon, lasandu-i in urma pe Loredana, Vlad, Marius si Alexandra.



In cea de-a treia subproba, cel care nu a reusit sa-i convinga pe chefi cu alegerile culinare a fost Vlad: "Am pornit cu trei retete in cap si am facut un terci!". Concurentul a plecat acasa, dupa un parcurs interesant in competitia Masterchef.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni