• Emisiuni
  • MasterChef
  • Coropisnite cu melci, servite in farfurii hexagonale. Cele mai TARI glume facute de Andi Moisescu la MasterChef

Coropisnite cu melci, servite in farfurii hexagonale. Cele mai TARI glume facute de Andi Moisescu la MasterChef

Coropisnite cu melci, servite in farfurii hexagonale. <span style="color:#f00;">Cele mai TARI glume</span> facute de Andi Moisescu la MasterChef

Show-ul MasterChef e integral pe voyo.ro.

Andi Moisescu a fost una din vedetele invitate sa guste din preparatele concurentilor, in seara marii finale Masterchef.

Juratul de la “Romanii au talent” a venit plin de buna dispozitie si pus pe glume, dupa cum il stim cu totii.

FINALA MasterChef e in intregime pe voyo.ro. 

Cum a aflat ca unul dintre finalisti trebuie sa-i gateasca ceva fix pe gustul lui, a inceput sa glumeasca:

Stiti, eu sunt obisnuit cu o farfurie hexagonala, nu stiu daca aveti aici. Horia Brenciu mananca in de-astea in trunghi, neaparat cu o latura albastra, ca are o chestie cu culorile!” a anuntat Andi, care a facut “echipa” cu Petru Buiuca.

Ce ti-ar placea sa mananci, avem si creveti, si vita?” l-a intrebat concurentul pe Andi, incantat ca i-a fost desemnata tocmai vedeta pe care o apreciaza cel mai mult. “Cu Andi nu mai bine nu puteau sa ma nimereasca, sincer. Numai eu stiu cum stateam noaptea sa ma uit la Apropo Tv! E genial omu’!

Andi Moisescu i-a dat mana libera, iar Petru i-a gatit peste cu fenicul, iar ca desert – un parfait de banane, care, pana la sfarsit, s-a transformat in crema inghetata din banane.

In timp ce finalistii gateau, vedetele faceau atmosfera si se bucurau ca niste copii: pofticiosi si incantati de experienta MasterChef, fiecare se lauda ca desertul lui e cel mai bun.

Eu am o coada de soparla caramelizata ca desert” a dat tonul Horia Brenciu.

Eu ma gandeam pentru tine sa-ti propun o coropisnita cu melci!” i-a dat un raspuns pe masura Andi.

La momentul decisiv, cand vedetele s-au transformat in critici culinari, Petru avea mari emotii. Andi, insa, era relaxat: stia deja ca o sa-i placa mancarea, incantat fiind de aspect si de miros:  “Cromatic, e foarte echilibrata farfuria. Nu stiu daca eu trebuie sa-mi exprim pareri din astea. Simt o flacara in ceafa - e privirea lui Chef Catalin!”.



Sper ca nu e foarte inghetat desertul – imi place mai cremos” a precizat Andi. “Bai, e foarte bun la gust!” a fost verdictul lui.

Petru a trecut mai departe cu brio de aceasta proba, chiar daca lui Chef Florin nu i-a placut cum a filetat pestele: “Mancarea ta a fost gatita corect, desertul a fost interesant” a spus juratul. Si, cel mai important – vedeta a fost multumita! :)

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni