Andra a parasit, pentru a doua oara, competitia MasterChef!

Andra a parasit, pentru a doua oara, competitia MasterChef!

10 concurenti au ramas in cursa pentru marele trofeu MasterChef! Acestia au avut parte aseara de probe surprinzatoare, care i-au invatat sa gandeasca structurat, dar si sa-si planifice corespunzator strategia de concurs. Editia de aseara a fost urmarita de peste 1.5 milioane de telespectatori la nivel national, pe intreg intervalul de difuzare. Minutul de aur, de la 21:50, a inregistrat peste 2.1 milioane de telespectatori.

MasterChef a fost lider de audienta pe toate segmentele de public, la nivel comercial, persoane cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, MasterChef obtinand 10.9 puncte de rating si 23.6% share, in timp ce postul de pe locul doi a inregistrat 6.4 puncte de rating si 13.8% share.

La prima proba, concurentii au gasit sub cutia misterelor 50 de lei, bani care au fost folositi pentru a cumpara ingrediente din camara MasterChef. Proba i-a provocat pe concurenti sa fie responsabili in ceea ce priveste alegerea cantitatilor ingredientelor, pentru a preveni risipa. Fiecare concurent a avut de cantarit ingredientele si de realizat calcule precise pentru a putea realiza un preparat demn de un restaurant de lux. La aceasta proba, participantii au avut parte de o jurizare emotionanta! Familiile si prietenii apropiati au avut sarcina de a nominaliza preparatul cel mai frumos pe care l-au atribuit, corect sau nu, concurentului pe care-l sustin. Dupa jurizarea celor dragi, Claudia si Adriana au fost jurizate si de Chef Patrizia, Chef Foa si Chef Adrian Hadean, care au desemnat si castigatorul probei:  Adriana.

La cea de a doua proba a editiei, concurentii au avut de pregatit un tort aniversar. Castigatoarea probei anterioare, Adriana, a avut avantajul de a alege ingredientul principal al desertului, precum si gramajul preferential pentru trei dintre concurenti. Gramajul minim a fost de 3000 de grame, Adriana optand pentru modificarea gramajului in cazul lui Andrei cu 1000 de grame in plus, in cazul lui Liviu cu 2000 de grame, iar in cazul Andrei cu 3000 de grame. Timp de 180 de minute, cei 10 s-au straduit sa realizeze un tort care sa-l caracterizeze cel mai bine pe competitorul caruia ii era adresat preparatul. Unii dintre cei mai puternici concurenti au intrat la testul sub presiune, deoarece torturile realizate nu au respectat specificul probei. Fie ca a fost vorba despre elemente fermentate, ingrediente lipsa sau, mai rau, de structura care nu era inchegata, Liviu, Tudor si Andrei au participat alaturi de Andra, Iulian si Florin la un test sub presiune care le-a pus la incercare spiritul combativ. 

Cei sase concurenti au fost provocati sa aleaga strategic minim 8 ingrediente din camara MasterChef pentru a-si pune in dificultate competitorii. Evident, fiecare dintre acestia a incercat sa aleaga ingrediente cat mai diferite, fara legatura intre ele, pentru a complica parcursul celorlalti. Surpriza de proportii a fost in momentul in care cei sase au aflat ca toate produsele pe care le-au ales pentru competitori le vor ramane lor! Totusi, creativitatea concurentilor i-a surprins pe Chefi, preparatele realizate cu ingrediente putine si diferite reusind sa-i salveze de la eliminare pe 5 dintre ei. Andra a fost cea eliminata, ingredientele pe care le-a ales punand-o in dificultate in ceea ce priveste realizarea unui preparat care nu a fost pe gustul celor trei Chefi. 

La polul opus, Liviu s-a remarcat la aceasta proba, fiind apreciat la unison de Chefi pentru preparatul gustos, dar si pentru ca a fost singurul concurent care a dat dovada de fair-play.

Competitia MasterChef continua saptamana viitoare cu noi probe spectaculoase. Cei 9 concurenti vor participa luni la o editie speciala a celui mai urmarit cooking show din Romania!

MasterChef - Prinde gustul competitiei!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni