• Emisiuni
  • MasterChef
  • Andreea Esca a avut cea mai mare surpriza cand s-a uitat la "MasterChef". Pe cine a vazut: "M-am bucurat si m-am amuzat"

Andreea Esca a avut cea mai mare surpriza cand s-a uitat la "MasterChef". Pe cine a vazut: "M-am bucurat si m-am amuzat"

Andreea Esca a avut cea mai mare surpriza cand s-a uitat la "MasterChef". Pe cine a vazut: "M-am bucurat si m-am amuzat"

A doua editie MasterChef a adus multa emotie, talent pur, nebunie curata si o doza mare de imprevizibil! Adevaratii chefi ai Romaniei au fost in mare forma si au creat un adevarat spectacol. Chef Patrizia Paglieri, Chef FOA si Chef Adrian Hadean au avut de ales intre concurenti pasionati de bucatarie, cu meserii dintre cele mai diverse: de la un designer in arta floristica, pana la un pilot.

Printre participantii la cel mai tare show culinar s-a numarat si Rasty Petzalis Nicolae, un barman in varsta de 42 de ani, care a venit la "MasterChef" si a reusit sa obtina trei de "Da" cu o portie de tanjine de miel.

Concurentul a facut o impresie atat de buna asupra celor trei chefi incat preparatul sau nu a mai fost jurizat; in schimb, Rasty a primit sortul care ii asigura prezenta in etapa urmatoare a show-ului.

A doua editie MasterChef a pozitionat ProTV in topul audientelor, cel mai exploziv show culinar fiind urmarit de peste doua milioane de romani la nivel national, in minutul de aur de la ora 20:50.

Printre cei care au stat lipiti de televizoare, pe ProTV, s-a numarat si Andreea Esca. Prezentatoarea a avut o adevarata surpriza cand l-a vazut pe Rasty, fostul ei coleg de scoala. Andreea si-a amintit cu placere de vremurile cand era eleva, iar Rasty o apara de "baietii rai".

 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni