• PRO TV
  • Andreea Moldovan a parasit competitia. PRIMELE REACTII dupa eliminare ale celei mai controversate concurente de la MasterChef

Andreea Moldovan a parasit competitia. PRIMELE REACTII dupa eliminare ale celei mai controversate concurente de la MasterChef

Andreea Moldovan <span style="color: rgb(255, 0, 0);">a parasit competitia. </span>PRIMELE REACTII dupa eliminare ale celei mai controversate concurente de la MasterChef

Citeste un interviu cu concurenta care a incins spiritele la MasterChef.

Marea Finala de la Masterchef - azi, de la 20:30, in direct pe ProTV si pe voyo.ro.

Nici nu-ti imaginezi ce-a fost aseara la MasterChef! NOU si exclusiv pe Voyo.ro - Show-ul este integral AICI. 

1. Ce ai simtit in momentul in care ai parasit competitia?

Nu stiu cum a fost pentru restul concurentilor, dar in adancul sufletului, imediat dupa ce chefii si cei 3 invitati au gustat din preparatul meu, pana la jurizare, am simtit ca acesta ar fi momentul cand imi voi da sortul jos si-l voi lasa in bucataria Masterchef. A fost greu, evident, dar in acelasi timp m-am bucurat ca am ajuns atat de departe, ca am trecut pragul psihologic pe care mi l-am propus atunci cand am intrat prima oara in MasterChef, acela de a ajunge in primii 10.

Faptul ca am ajuns in finala de 6, ca am castigat cea mai grea proba din concurs, cea in fata lui Chef Joseph Hadad si a lui Tudor Constantinescu de la Cholocat, ca am fost capitan de echipa in ultima “infruntare” de acest gen, ca echipa pe care am condus-o a castigat la inaltime, ca am trait experienta primei editii MasterChef Romania, toate acestea au fost mai mult decat mi-am imaginat. Intr-un final cu totii urma sa iesim din concurs, chiar si persoana care va iesi MasterChef “iese”. In acelasi timp, am simtit si o mare bucurie, pentru ca urma sa ma intorc acasa!!!! :)

2. Cum a fost reintalnirea cu familia, dar mai ales cu fetita ta?
Simteam ca nu se mai termina filmarile odata, ca sa ma bucur din nou de familia mea. In primul rand m-am odihnit, pentru ca eram epuizata fizic si psihic, cu totii am slabit mult in timpul concursului. Cat despre fetita mea, parca n-am fost atat de unite niciodata, ne-am dus dorul enorm una alteia, de cand am ajuns acasa suntem nedespartite, in bucatarie, in parc, seara la poveste si laptic, oriunde am treaba in oras vrea sa vina cu mine. :) Deci experienta MasterChef, in ciuda despartirii pe durata concursului, ne-a unit si mai tare de la revenirea mea acasa.

3. Ce crezi ca a fost cel mai greu in concurs?
Ohohooo, greu a fost tot, inclusiv zilele interminabile si programul de filmare. Probele pe echipe au fost extrem de solicitante ca munca fizica, dar in aceeasi masura si testele sub presiune au fost crunte. Pentru mine, intalinrea cu Chef Joseph Hadad, pe care il venerez, a fost cel mai emotionat si greu moment. Stiu cum arata preparatele ce-i ies din mana, ce concept elaborat au, de gust nici nu mai are sens sa pomenesc, cat de atent este la detalii si cum isi iubeste fiecare farfurie si realizam ca de data asta va gusta el de la mine si nu invers ca pana atunci. Momentul cand Chef Catalin a spus “Joseph, am mancat de doua ori din farfuria ta si acum gust pentru a treia oara”, gustand din ce gatisem eu, a fost o onoare! Atunci mi-a venit sa tip de bucurie!

4. Unde crezi ca ai gresit in proba la care ai fost eliminata?

Cred nu am fost pe tema asa cum se asteptau juratii. Eu am incercat sa fusionez doua bucatarii apropiate si din punct de vedere geografic, cea italiana si cea franceza, ele in sine avand multe preparate cu fructe de mare comune. M-am blocat pe acea baby caracatita si nu am avut sclipirea de moment necesara probei. Oboseala si dorul de casa si-au spus clar cuvantul in cazul meu in acea zi.

5. De care dintre colegi ti-a parut cel mai rau cand a fost eliminat?

Mai are rost sa raspund la aceasta intrebare?... Clar Izaura!

6. Trei lucruri pe care le-ai aflat la MasterChef.
Combinatia usturoi - wassabi nu merge niciodata.
Trebuie sa te descurci cu ce ai.
“In bucatarie este democratie prin dictatura”, precum ne-a spus Chef Catalin.



Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni