• Emisiuni
  • MasterChef
  • Aproape 1000 de pasionati de arta bucatariei s-au inscris pana acum in competitia "MasterChef"

Aproape 1000 de pasionati de arta bucatariei s-au inscris pana acum in competitia "MasterChef"

Aproape 1000 de pasionati de arta bucatariei s-au inscris pana acum in <span style="color: rgb(255, 0, 0);">competitia "MasterChef"</span>

Inscrierile pentru super show-ul “MasterChef”, emisiune care se va face in premiera in Romania la Pro Tv, sunt in toi. De la lansarea formularului de inscriere pe site-ul protv.ro si pana acum, intr-o luna si jumatate s-au inscris aproape 1000 de oameni dornici sa castige sansa de a-si etala talentul culinar. Fie ca sunt medici, avocati, IT-isti sau studenti, fie ca au 18 sau 50 de ani, cei care s-au inscris pana acum au un numitor comun: pasiunea pentru gatit si dorinta de a-si schimba viata prin spectacolul gastronomic pe care promit sa-l puna in scena.  

Inscrierile pentru cel mai spectaculos show de cooking pe care l-a vazut vreodata Romania continua pe site-ul Pro Tv, astfel ca amatorii de cooking care nu s-au inscris pana acum sunt invitati sa intre pe http://concurs.protv.ro/masterchef/, sa completeze un formular in care sa isi lase datele personale, sa raspunda la cateva intrebari legate de pasiunea lor pentru gatit, sa incarce o fotografie sau un filmulet pe care ei il considera reprezentativ.

Aspirantii la titlul de MasterChef al Romaniei trebuie sa aiba peste 18 ani, sa nu detina o diploma de bucatar sau cofetar si nici sa fi profesat vreodata in acest domeniu, insa, mai presus de toate, trebuie sa iubeasca gatitul si sa demonstreze ca pot face din aceasta arta un adevarat spectacol.

Norocosii care vor fi selectati vor avea sansa sa stea fata in fata cu un juriu de temut si sa isi etaleze toate atuurile in materie de gatit pentru a castiga un premiu substantial in bani si, nu in ultimul rand, pentru a deveni primul “MasterChef” al Romaniei.   
 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni