Ingrediente:

  • 350 g biban
  • 4 rosii cherry
  • 1 chips pastarnac
  • 500 g spanac
  • 3 catei usturoi
  • 1 ceapa
  • Ulei de masline
  • Ciuperci
  • 3 g pipier
  • 8 g sare
  • 3 crengute cimbru
  • 100 g unt
  • 3 morcovi mov
  • O felie pastarnac

Mod de preparare: 

Am filetat bibanu, l-am crestat pe partea cu pielea si l-am fript 30 de secunde pe fiecare parte apoi l-am introdus la cuptor 10 min la 120 grade.

Pentru spanac: am tocat marunt salota si usturoiul. Am sotat salota pana a ajuns la o textura transparenta dupa care am adaugat usturoiul am mai lasat 2 minute si am adaugat alte 2 minute spanacul. Am asezonat cu sare, piper si l-am pus la scurs.

Morcovii si ciupercile le-am sotat in unt si reductive de otet balsamic.



Rosiile le-am copt la cuptor 8 minute impreuna cu usturoiul.

Am taiat o felie de pastarnac cu cutitul economic si am prajit-o in ulei incins pana a devenit maronie.