Caravana MasterChef ajunge in acest weekend la Cluj-Napoca

Caravana MasterChef ajunge in acest weekend la Cluj-Napoca

Gustul preselectiilor MasterChef va cuprinde in acest weekend Clujul! Sambata, 23 mai, incepand cu ora 09:00, toti cei pasionati de gatit sunt asteptati la hotel Golden Tulip Ana Dome cu un preparat care le poate asigura un loc in bucataria MasterChef!

Weekendul trecut, sute de participanti s-au prezentat in Bucuresti cu o varietate de preparate demne de MasterChef, de la feluri principale senzationale atat ca gust, cat si ca aspect, la deserturi delicioase. Nu au lipsit preparate exotice dupa retete din Orient sau din alte colturi ale lumii.

„Clujul este unul dintre cele mai active orase ale Romaniei, fara indoiala, datorita locuitorilor sai. Ar putea fi capitala culinara a Romaniei si sunt convins ca se comporta ca atare, cel putin in perioada marilor evenimente culturale care marcheaza viata orasului. Raportat la numarul de locuitori, numarul localurilor in care se mananca bine e foarte mare, posibil si datorita preocuparii clujenilor pentru mancare si calitatea acesteia. Sunt convins ca aceasta preocupare se va vedea si la preselectiile MasterChef de la Cluj.”, a declarat Chef Adrian Hadean. 

Inca de la primul sezon, MasterChef a fascinat milioane de romani cu probe si retete spectaculoase, invitati si probe speciale si prin autenticitatea spectacolului culinar. Cea mai intensa competitie culinara a fost lider absolut de audienta cu toate sezoanele difuzate.

Dupa Cluj-Napoca, caravana MasterChef va ajunge pe 30 mai in Iasi (Hotel Unirea, incepand cu ora 09:00), iar pe 7 iunie se va intoarce in Bucuresti (Hotel Ibis, Gara de Nord, ora 09:00) pentru a mai oferi o sansa celor care nu au apucat sa se prezinte weekendul trecut! Inscrierile pentru preselectii continua pe pe site-ul masterchef.protv.ro.  

Gustul competitiei va fi incendiar! Noul sezon va reuni concurenti extrem de pasionati, dornici sa  duca la perfectiune pasiunea culinara si sa demonstreze ca merita sa castige titlul de MasterChef!

Prinde gustul preselectiilor MasterChef!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni