• Emisiuni
  • MasterChef
  • Caravana MasterChef se apropie de final! Ultima oprire este la Bucuresti pe 30 si 31 iulie!

Caravana MasterChef se apropie de final! Ultima oprire este la Bucuresti pe 30 si 31 iulie!

Caravana MasterChef se apropie de final! Ultima oprire este la Bucuresti pe 30 si 31 iulie!

Pasionatii de gastronomie au sansa de a prinde gustul competitiei in ultima oprire a caravanei MasterChef, weekend-ul acesta, pe 30 si 31 iulie, la hotelul Ibis Gara de Nord din Bucuresti!

Pana in acest moment, caravana a strabatut Romania, oprindu-se in Iasi, Cluj-Napoca si Timisoara. Echipa MasterChef a intalnit sute de participanti entuziasti, cu preparate care au surprins placut prin gust, dar si prin aspect.

Concurentii MasterChef din sezoanele anterioare declara ca si-au implinit visul! Ca urmare a participarii la cel mai urmarit cooking show, au reusit sa-si transforme pasiunea, in profesie. 

Dupa participarea la MasterChef, viata mea a luat o intorsatura nesperata! Cel mai tare ma bucura faptul ca aceasta postura mi-a dat mai multa incredere in mine, sa pot reusi sa fac in continuare ceea ce imi place si sa pot aduce un zambet persoanelor care incearca preparatele mele. Asa ca sfatul meu pentru cei care isi doresc sa ajunga in bucataria MasterChef este simplu: gatiti, incercati, fiti curajosi! Si veti reusi!”, a declarat castigatorul MasterChef din 2015, Andrei Voica.


MasterChef a scos la lumina o varianta mult mai buna a mea, cu fiecare proba, o varianta pe care nu o cunosteam, puternica, dar foarte sensibila in acelasi timp, dispusa sa risc orice ca sa ajung pana in finala. Am o intrebare pentru cei pasionati de gatit: iti doresti cu adevarat sa ajungi chef? Daca raspunsul este da, nu mai sta pe ganduri: gateste si hai la preselectii!”, a declarat Claudia Sima, ocupanta locului 3 al sezonului precedent MasterChef.

Experienta MasterChef a reprezentat acel click pe care orice persoana il asteapta in viata sa. M-a facut sa imi reorganizez scara de valori si mi-a dat curajul de a-mi transforma pasiunea in job. Cea mai mare recompensa a experientei o reprezinta minunatele prietenii legate cu oameni ce vorbesc, respira si traiesc bucatarie! Bucataria are o energie speciala, fiind singurul domeniu in care, prin respect si sacrificiu, omul controleaza cele patru elemente primordiale pentru a fauri fericire. Am ales sa renunt la tot in favoarea bucatariei si sa incerc sa fac oameni fericiti, pentru a primi la randul meu bucurie si echilibru. Alege si tu, e simplu!”, a declarat Bogdan Alexandrescu, concurent al primului sezon MasterChef!

Daca nu ai cum sa ajungi la preselectii, nu-i nimic: mai ai o sansa! Pro TV a lansat o super provocare pentru cei pasionati de gastronomie: Fii MasterChef, oriunde ai fi!

Campania ofera celor pasionati de gatit sansa de a prinde gustul competitiei direct de acasa! Daca accepta provocarea lansata de Razvan Fodor, acestia pot ajunge direct pe platoul de filmare! Tot ce trebuie sa faca este sa intre pe fiimasterchef.protv.ro si sa descopere ingredientul surpriza din cutia misterelor. Ulterior, cei inscrisi sunt provocati sa gateasca un preparat in care ingredientul misterios este vedeta farfuriei. Fotografiile inscrise in concurs ii pot trimite direct pe platourile de filmare ale celui mai urmarit cooking show: MasterChef!

Inscrierile pentru preselectii continua pe pe site-ul masterchef.protv.ro.  

MasterChef - Prinde gustul competitiei!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni