• Emisiuni
  • MasterChef
  • Caravana pentru noul sezon MasterChef ajunge in acest weekend in Bucuresti

Caravana pentru noul sezon MasterChef ajunge in acest weekend in Bucuresti

Caravana pentru noul sezon MasterChef ajunge in acest weekend in Bucuresti

Cel mai puternic show culinar din Romania, MasterChef se apropie de finalul preselectiilor pentru al cincilea sezon. In acest weekend este ultima sansa pentru pasionatii de gastronomie, care vor sa isi faca cunoscut talentul in acest sezon – acestia sunt asteptati in zilele de 5 si 6 iulie la Hotel Phoenicia din Bucuresti, incepand cu ora 10:00. 

Toti cei care au prins gustul MasterChef si care detin un portofoliu variat de retete pe care le pot gati intr-un mod inedit au ocazia sa-si puna acum in valoare pasiunea direct in fata a milioane de romani la Pro TV.

Initial, in cadrul probelor preliminarii, participantii sunt invitati sa se inscrie pe site-ul masterchef.protv.ro iar ulterior sunt asteptati cu propriile preparate. Cei care vor reusi sa impresioneze cu bucatele gatite prin gust, design si inovatie, vor castiga statutul de concurenti in cadrul competitiei, unde vor sta fata in fata cu cei trei MasterChefi: Patrizia Paglieri, Adi Hadean si Florin Scripca.

“Mai vreau o portie”. E fraza pe care o auzi cel mai des cand gatesti? Nu mai sta pe ganduri si inscrie-te la Masterchef!

MasterChef, show-ul care a adunat in fata televizorului milioane de romani si care s-a impus drept lider incontestabil de audienta pe segmentul sau, revine in aceasta toamna cu un nou sezon.

Pana in prezent, MasterChef a dedicat trei sezoane spectaculoase romanilor care au dovedit ca pot fi artisti culinari si unul vedetelor care au concurat pentru marele titlu in editia speciala „MasterChef. Proba Celebritatii”.

MasterChef - Prinde gustul competitiei, numai la PRO TV

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni