• Emisiuni
  • MasterChef
  • Cea de-a saptea editie "MasterChef" s-a lasat cu doua eliminari. ProTV a condus audientele, ca in fiecare marti seara

Cea de-a saptea editie "MasterChef" s-a lasat cu doua eliminari. ProTV a condus audientele, ca in fiecare marti seara

Cea de-a saptea editie "MasterChef" s-a lasat cu doua eliminari. ProTV a condus audientele, ca in fiecare marti seara

Primul care a parasite competitia de la ProTV a fost Traian Gaman, eliminate la primul Test sub presiune al serii, preparatul afrodiziac, iar al doilea a fost Adrian Cepoi, cel care a pierdut sortul in urma celui de-al doilea Test sub presiune al serii, tortul cu bezea.

ProTV a fost din nou lider incontestabil de audienta marti seara, astfel ca in minutul de maxima audienta de la 21.33 "MasterChef" obtinea pe publicul sau tinta un varf de 18,6 puncte de rating si 39,4 procente din cota de piata, urmat de Antena 1 care avea tot atunci 6,2 puncte de rating si 13,1 % cota de piata. ProTV a fost lider de piata in intreg intervalul de difuzare al emisiunii "MasterChef", 20.21-22.32, pe toate categoriile de public. Asa se face ca pe publicul comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani ProTV a condus topul cu o audienta medie de 14,6 puncte de rating si 33,3 % cota de piata, in vreme ce urmatoarea clasata, Antena 1, avea 5,5 puncte de rating si 12,4 % cota de piata. Pe publicul din mediul urban ProTV a condus cu 11,2 puncte de rating si 21,9 % cota de piata, urmat de data aceasta de Kanal D cu o medie de 7,2 puncte de rating si 14,1 % cota de piata. Iar la nivelul intregii populatii a tarii ProTV a fost din nou lider cu o audienta medie de 10,5 puncte de rating si 20,6 % cota de piata, urmat de Kanal D cu o medie de 7,2 puncte de rating si 14 procente din cota de piata.

Seara de marti a adus si prima proba in deplasare din acest sezon de "MasterChef". Impartiti in doua echipe, concurentii au ajuns in Portul Constanta, unde au avut parte de foarte multe momente neasteptate. Cei trei jurati au decis sa faca schimb de locuri, astfel ca echipa rosie a trecut la bucataria echipei albastre si invers, variant despre care multi concurenti au spus ca nu se regasea nici in cele mai mari cosmaruri ale lor. Desi bulversati la inceput, concurentii au fost nevoiti sa se adapteze repede, mai ales ca meniul pe care il aveau de pregatit trebuia sa iasa impecabil si, mai ales, la timp ulti pentru a-i hrani pe cei asteptati la masa. Perisoare fara orez, chiftelute cu sos marinat de scortisoara sau  ciorba de salata fara gust, acestea au fost cateva dintre cele mai ciudate preparate de la proba de gatit in deplasare, care s-a lasat cu multe replici taioase atat intre concurenti, cat si din partea celor trei jurati. In urma probei in deplasare echipa albastra a fost declarata castigatoare, astfel ca cei din tabara rosie au intrat la cel de-al doilea Test sub presiune al serii: tortul de bezea.

Bucuria albastrilor a fost insa de scurta durata, deoarece juratii au pregatit o alta supriza: seful echipei rosii a avut posibilitatea sa salveze doi oameni, iar Alexandra Shine a trebuit sa aleaga doi oameni din echipa ei care sa intre la Testul sub presiune. Bobby a ales sa se salveze pe el si pe colegul de camera, Ramon Chicireanu, iar Alexandra Shine a ales ca din echipa ei sa intre la testul sub presiune Gabriel Apostol si Baz - Petrou Vasilios. "Nu ma asteptam ca seful de echipa sa se retraga sus. E o dovada de lasitate. Daca nu iti asumi greselile, nu o sa ajungi departe in bucatarie", a comentat Florin Dumitrescu decizia lui Bobby.

Pregatirea totrului de bezea s-a dovedit a fi o proba cu gust amar pentru unii dintre concurenti. Adrian s-a prezentat cu un ananas umplut, iar chef Bontea si-a iesit din minti in momentul in care a vazut farfuria acestuia. "Mi se pare incredibil, v-am spus chiar eu, tort de bezea, tort de bezea, tort de bezea! Ananasul umplut este tort de bezea? Sunt eu nebun cumva?", a strigat juratul de la "MasterChef", dezamagit si enervat la culme. Seara s-a incheiat cu cea de-a doua eliminare a editiei. Astfel, dupa Traian Gaman, a venit randul lui Adrian Cepoi sa paraseasca "MasterChef".

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni