• Emisiuni
  • MasterChef
  • Cele mai grele probe de gatit de la "MasterChef" au dus la eliminarea a patru dintre concurenti. Cine merge in marea finala

Cele mai grele probe de gatit de la "MasterChef" au dus la eliminarea a patru dintre concurenti. Cine merge in marea finala

Cele mai grele probe de gatit de la "MasterChef" au dus la eliminarea a patru dintre concurenti. Cine merge in marea finala

"MasterChef" este integral pe voyo.ro.

Concurentilor care au intrat la proba sub presiune li s-au pus in fata cinci fotografii cu cinci feluri diferite de mancare, iar seful echipei albastre din etapa trecuta, Nini, a trebuit sa aleaga ce va gati fiecare.

Dificultatea probei a fost sporita de faptul ca fiecare concurent a avut la dispozitie un buget limitat si 300 de minute pentru a-si face cumparaturile din supermarket, a se intoarce si a gati mancarea.

Nini si-a oprit muschiul de vita Wellington pentru sine, cu toate ca chefii i-au atras atentia ca este cel mai greu de preparat, insa Nini a insistat sa-si asume esecul echipei prin aceasta alegere.

Preparatul i-a dat batai de cap lui Nini, a carui farfurie nu arata ca in fotografie si nici nu avea gustul potrivit, iar chefii i-au cerut sa lase sortul si sa parasca "MasterChef".



"Continua sa gatesti, invata cate putin din bucatariile din intreaga lume si o sa ajungi departe",
i-a spus chef Florin.

"Atat de rau imi pare de Nini. Este atat de devotat bucatariei! El si-a facut mea culpa in fata tuturor si a ales cel mai greu preparat", a spus chef Scarlatescu.

Al doilea concurent care a lasat sortul a fost Victor Nemes. Chefii au fost nemultumiti ca acesta, care este un vegetarian convins, refuza sa guste din mancare daca aceasta contine carne.
 



Plecarea lui Victor i-a surprins pe toti ceilalti ramasi in concurs, care ajunsesera sa-l simpatizeze si sa-l aprecieze.

"E un baiat extraordinar, e ascultator in echipa, gateste binisor. Dar daca nu gusti mancarea, cum faci in bucatarie? Mancarea se gusta o data, de doua ori, de cinci ori, pana cand ii dai un gust adevarat", a spus chef Catalin.

Cei opt concurenti ramasi in competitie dupa eliminarea lui Victor si Nini au avut de preparat coquelet cu ingrediente alese special pentru fiecare concurent in parte.

Chefii au fost nemultumiti de modul in care au inteles concurentii ca trebuie sa abordeze aceasta proba. "In acest moment va opriti si dati totul jos de pe foc. N-am crezut ca se poate intampla asa ceva. Nu aveti idee despre gastronomie", le-a spus chef Sorin Bontea.

Traian
si Maria Secrieriu nu au reusit sa-i impresioneze pe cei trei chefi si au parasit "MasterChef".

Astfel, in competitie au mai ramas sase concurenti: Alex, Ana, Aida, Maria Pop, Mihai si Nicusor, care vor merge in marea finala de pe 28 mai.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni