Chiar daca cea mai mare pasiune a sa este bucataria, in urma cu cateva zile Chef Hadean a primit o diploma de excelenta de la Ambasada SUA in Romania pentru meritele sale si pentru profesionalismul de care da dovada de fiecare data cand sustine o intiativa, asa cum s-a intamplat si de aceasta data in campania "Nu fuma unde mananci".

"Premiul primit pentru campania EatThis, dincolo de aprecierea unui demers asumat, aduce un succes mult mai important pentru mine. Nu doar pentru finalitatea pozitiva a campaniei de care ne vom bucura cu totii, pana la urma, cat mai ales pentru ce reprezinta un astfel de succes pentru societate, per ansamblu. E un important pas inainte, cred eu, un alt mod de a ne face vocea auzita si de a ne impune intr-un sistem in care ne dorim tot mai mult sa avem un cuvant de spus. Pentru mine, campania EatThis a fost un semn de maturizare, o bucurie sa descopar ca ne pasa in numar tot mai mare, ca lumea se trezeste si simte ca e cazul sa facem ceva mai mult decat doar sa ne plangem si sa aratam cu degetul. E o reusita colectiva care ne da curaj sa continuam astfel de proiecte si sa ne aducem fiecare dintre noi aportul la o schimbare reala, care sa conteze", a marturisit Chef Adrian Hadean.

 



Ne e foarte greu sa ii recunoastem individual pe toti cei care au contribuit esential la reusita acestei initiative,...

Posted by Coaliția România Respiră on Wednesday, February 17, 2016

Aceasta nu este prima data cand Chef Hadean a primit aprecieri pentru campaniile in care se implica. In 2011 a propus si implementat programul de responsabilitate sociala "Farfurii curate", care promoveaza alimentatatia sanatoasa in gradinitele din Cluj-Napoca.