Chef Adrian Hadean continua proiectele sociale

Chef Adrian Hadean continua proiectele sociale

Chef Adrian Hadean a lansat un nou proiect caritabil la inceputul acestui an. Este vorba despre Asociatia Adrian Hadean prin care si-a propus sa promoveze si sa sustina diverse proiecte si actiuni din domeniul culinar si social.

Chef Adrian Hadean a fost frecvent implicat in proiectele comunitatii din care face parte: de la cross-uri umanitare, la actiuni menite sa atentioneze asupra unor aspecte de nutritie si alimentatie pentru copiii din gradinite (Farfurii curate desfasurat in gradinitele din Cluj-Napoca), proiecte menite sa sublinieze importanta preparatelor autentice romanesti (Taste of Romania) sau actiuni de implicare in cazuri sociale cu care rezoneaza, precum pranzul gatit la finalul anului 2014 pentru 100 de pensionari bucuresteni.

Este un proiect pe care il am in minte de multa vreme si ma bucur ca reusesc sa-l demarez acum. Am multe idei de actiuni pe care vreau sa le dezvolt si cred ca prin intermediul Asociatiei voi reusi sa le si implementez mai organizat, astfel incat sa nu ramana mult timp doar la stadiul de idei. Primul proiect pe care il am in vedere acum este sa ajut tinere talente, pasionati din domeniul gastronomiei, sa porneasca in aceasta cariera, sa reuseasca sa-si transforme pasiunea intr-o meserie. Este primul proiect al Asociatiei pe care il voi demara in aceasta primavara si sper sa fie unul de succes”, a declarat Chef Adrian Hadean.

Asociatia Adrian Hadean se va ocupa de organizarea de evenimente si cursuri de formare in domeniul gastronomiei, pentru cei pasionati aflati la inceput de drum. Asociatia isi propune sa demareze proiecte care sa promoveze bucataria romaneasca si preparatele ei, proiecte care sa aduca in prim plan nevoia de a promova gustul autentic, placerea si arta de a gati si de a manca sanatos.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni