• Emisiuni
  • MasterChef
  • Chef Adrian Hadean impreuna cu Chef FOA vor alerga la Maratonul Bucuresti pentru copiii abandonati

Chef Adrian Hadean impreuna cu Chef FOA vor alerga la Maratonul Bucuresti pentru copiii abandonati

Chef Adrian Hadean impreuna cu Chef FOA vor alerga la Maratonul Bucuresti pentru copiii abandonati

Chef Adrian Hadean impreuna cu Chef FOA, cei doi jurati a celui mai popular show culinar, MasterChef, militeaza pentru o cauza nobila – sustinerea copiilor abandonati, acestia luand decizia de a participa pe 5 octombrie la Maratonul International Bucuresti, in echipa „Hope and Homes for Children Romania”. 

Face minuni in bucatarie, dar si pe pista de alergare. A purtat torta olimpica in 2012, la Londra, reprezentandu-si tara, iar duminica va fi mesagerul unei vieti mai bune pentru cei 24.000 de copii institutionalizati din Romania.  Adrian Hadean va face parte din „Echipa visurilor”, „Team Hope”, care isi propune sa atraga atentia, dar si sa acorde sansa unei vieti normale celor peste 20.000 de copii institutionalizati. „Simt ca sunt pregatit pentru maratonul din 5 octombrie. Voi incerca prima mea alergare de 42 km. Motivatia e puternica, mi-am propus sa strang 6.000 de lei pentru Hope and Homes for Children Romania”, declara Chef Adrian Hadean.

Nici FOA nu a ramas indiferent acestei actiuni si a decis sa se alature campaniei: „Alergatul intr-o competitie este ceva nou pentru mine. Proiectul HHC Romania mi-a dat motivatia necesara pentru a ma inscrie la cursa de stafeta. Imi plac provocarile, iar faptul ca voi alerga pentru o cauza nobila face ca satisfactia maratonului sa fie mult mai mare”, marturiseste FOA.

Impreuna, cei doi chefi vor demonstra ca unul dintre ingredientele secrete care dau savoare vietii este chiar dorinta de a-i ajuta pe cei din jurul tau.   

HHC Romania este o organizatie neguvernamentala care urmareste inlocuirea sistemului institutional de protectie a copilului cu un sistem bazat pe conceptul familial. Printre proiectele demarate de organizatie se numara: inchiderea instituiiilor de tip vechi, prevenirea separarii copilului de familie, integrarea sociala a tinerilor, reforma sistemica in protectia copilului, formare profesionala si asistenta tehnica, dar si altele. 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni