Chef Adrian Hadean lanseaza proiectul "Scoala de bucatari"

Chef Adrian Hadean lanseaza proiectul "Scoala de bucatari"

La scurt timp dupa lansarea Asociatiei Adi Hadean, primul proiect ambitios va demara in curand. Este vorba despre Scoala de bucatari, ale carei cursuri vor debuta in aceasta toamna.   

Scopul declarat al asociatiei este educatia gastronomica, astfel incat primul proiect reprezinta un program desfasurat in parteneriat cu Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara din Cluj-Napoca. Aceasta scoala este destinata tinerilor cu pasiune si talent, dar care nu dispun de posibilitatile financiare pentru a se inscrierie la cursuri de specialitate.

Scoala de bucatari este un proiect pe care intentionez sa-l reiau in fiecare an pentru a oferi unor tineri sanse reale de dezvoltare in acest domeniu. La finalul fiecarui an, pe langa diploma care va atesta stagiul efectuat si experienta acumulata, cursantii se vor bucura si de o recomandare din partea mea si a bucatarilor care le-au supravegheat activitatea, sporind astfel sansele unei angajari in domeniu.”, a declarat Chef Adrian Hadean

Proiectul este destinat tinerilor cu varsta cuprinsa intre 18 si 21 de ani, cu liceul absolvit. 10 dintre acestia vor incepe din toamna cursurile Scolii de bucatari. Aplicatiile sunt deschise, incepand cu luna iulie. Cei interesati se pot inscrie pe adresa de mail [email protected], unde trebuie sa trimita o scrisoare de intentie, impreuna cu un CV si o declaratie pe propria raspundere ca nu au venituri/au venituri mici. Aplicatiile vor fi deschise pana pe data de 31 august, urmand ca pe data de 10 septembrie sa fie anuntati cei 10 selectati care vor incepe cursurile din luna octombrie.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni