Chef Florin Dumitrescu: "Mancarea sanatoasa este trendul de astazi"

Chef Florin Dumitrescu: "Mancarea sanatoasa este trendul de astazi"

Florin Dumitrescu, cel mai tanar jurat al emisiunii “MasterChef” de la ProTV, vine cu un pronostic imbucurator: mancatul sanatos tinde sa devina noul obicei al romanilor.

Probabil influentati si de criza economica, romanii par din ce in ce mai interesati de mancarea naturala. Florin este de parere ca trendul ascendent al ultimilor doi ani este intoarcerea la origini: satui de alimente procesate si de gusturi artificiale, romanii incep sa redescopere si alte gusturi traditionale decat cele cu care au fost obisnuiti, fapt incurajat de aparitia a numeroase magazine cu produse romanesti de calitate.

In acest context, juratul de la “Masterchef” e de parere ca ar trebui stimulata atat productia, cat si consumul de legume de gradina si animale de ferma. Profesionist cu o cariera de peste zece ani in domeniul culinar, Florin Dumitrescu se declara totalmente impotriva mancarii de tip fast-food deoarece nu se stie cu exactitate ce contin produsele consumate, dar condamna in acelasi timp si traditia romaneasca de a combina gresit alimentele: ”a manca paine cu cartofi si carne, toate impreuna, este extrem de nociv si de greu pentru organism”.

Pana la inceperea urmatorului sezon al emsiunii “MasterChef” in prima parte a anului urmator, Florin le ofera gospodinelor un pont pretios: “Gatiti cu unt. Folositi unt la orice, la calit legume, la prajituri, pentru carne... Nimic nu se compara cu gustul unui preparat pe care il pregatiti cu unt”, a incheiat acesta.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni