• Emisiuni
  • MasterChef
  • Chef Joseph Hadad îi provoacă pe concurenți la un Masterclass cu eliminare

Chef Joseph Hadad îi provoacă pe concurenți la un Masterclass cu eliminare

Chef Joseph Hadad îi provoacă pe concurenți la un Masterclass cu eliminare

Luni seara, concurenții din Top 5 au avut parte de două provocări total diferite: dacă în prima parte s-au emoționat urmărind mesajele de la familie și prietenii apropiați pe care nu i-au văzut de mult, în cea de-a doua parte au descoperit ce complicată poate fi comunicarea atunci când colegul de echipă vine din Bali și nu cunoaște altă limbă străină! 

”Luptăm cu toate armele!”, va declara Ionuț înainte de prima probă a serii. Lupta pentru marea finală va începe surprinzător: ”Chiar dacă aveți teama eliminării, prima probă este una dulce”, le va spune Chef Chelaru. Concurenții se vor încurca, se vor susține reciproc și vor face tot ce ține de ei pentru a câștiga proba și pentru a se califica direct în semifinală. 

Ceilalți patru concurenți vor fi nevoiți să revină la bancurile de gătit și vor avea parte de una dintre cele mai dificile probe din concurs: vor găti în același timp cu Chef Hadad în cadrul unui Masterclass. Provocarea îi va trece pe concurenți prin cele mai diferite stări de spirit, iar Jeremy va concluziona: ”Cea mai mică neatenție înseamnă să pleci acasă”. 

Cu ochii în lacrimi și cu sincere regrete din partea juraților, unul dintre concurenți va părăsi competiția înainte de marea semifinală. Cine va pleca acasă aflăm în această seară de la 22:30, într-o nouă ediție MasterChef! 

MasterChef - Gătește fără egal!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni