Chef Patrizia Paglieri lanseaza Pe tocuri in bucatarie

Chef Patrizia Paglieri lanseaza Pe tocuri in bucatarie

Chef Patrizia Paglieri – juratul feminin al celui mai urmarit cooking show din Romania: MasterChef – lanseaza o carte de bucate inedita! Pe tocuri in bucatarie cuprinde detalii exclusive despre Chef Patrizia: de la primii pasi in domeniul culinar, la ascensiunea fara cusur in acest domeniu. Pe langa toate acestea, detalii despre copilaria Patriziei, poze in premiera cu familia, dar si secrete nespuse pana acum se vor regasi in paginile cartii.

In paginile celei de a doua parti a cartii, Chef Patrizia dezvaluie retetele unor preparate fine, spectaculoase, dar in acelasi timp accesibile: de la paste, pizza, supe si creme, preparate din carne, dar si deserturi savuroase. Fiecare reteta contine si un mic Secret de Chef care va da un surplus de savoare si eleganta fiecarui preparat.   

„Pe tocuri in bucatarie este un proiect tare drag mie. Mi-am dorit mereu sa impartasesc retete savuroase, dar si mici secrete dobandite de-a lungul carierei cu cei pasionati de domeniul culinar. Consider ca bucataria este mai mult decat o pasiune, este un stil de viata, este poezie! Am selectat o serie de retete excelente, usor de preparat, dar de un gust si aspect desavarsit. Pe langa acest lucru, mi-am deschis sufletul pentru cei interesati sa afle mai multe despre mine, dincolo de lucrurile pe care le vad la televizor”, a declarat Chef Patrizia Paglieri.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni