Razvan Exarhu este o personalitate cu o cariera impresionanta in radio si televiziune, care a decis sa isi transforme pasiunea arzatoare pentru gatit in profesie.

Noul jurat de la MasterChef a facut si o recomandare pentru prima luna a anului 2017. Razvan Exarhu ne recomanda o reteta usoara si usor de preparat acasa, vedeta fiind cartoful dulce, iar savoarea este data de untul aromatizat.

Afla din materialul video de mai jos care sunt ingredintele si ce pasi trebuie sa urmezi:Samuel Le Torriellec este un chef francez de renume international cu peste 25 de ani de cariera, care a lucrat in restaurante cu doua si trei stele Michelin si a fost proprietarul unui restaurant premiat Michelin, datorita preparatelor deosebite din meniu. 

Recomandarea lui Samuel pentru luna ianuarie a anului 2017 este o reteta cu traditie, de la bunica sa. Deloc complicat, preparatul recomandat de Chef Samuel va impresiona cu siguranta invitatii de la masa de pranz.

Afla din materialul video de mai jos care sunt ingredintele si ce pasi trebuie sa urmezi:Pregateste-te pentru urmatorul nivel. MasterChef Romania – in curand, la ProTV!