• Emisiuni
  • MasterChef
  • Catalin Scarlatescu ti-a pregatit o supa crema de peste! Invata de la el cum sa gatesti sanatos orice fel de mancare

Catalin Scarlatescu ti-a pregatit o supa crema de peste! Invata de la el cum sa gatesti sanatos orice fel de mancare

Catalin Scarlatescu ti-a pregatit o supa crema de peste! Invata de la el cum sa gatesti sanatos orice fel de mancare

Oricine, gurmand sau nu, isi doreste o alimentatie cat mai diversificata, mai ales daca aceasta implica preparate dintre cele mai gustoase

Unul dintre juratii de la Masterchef, Catalin Scarlatescu, dezvaluie la Ce se intampla, doctore? cateva idei menite sa inspire mese delicioase, dar si sanatoase. Drept exemplu, o reteta de fish chowder - o supa crema extrem de interesanta. 

Pentru Chef Scarlatescu, hidratarea joaca un rol foarte important si de aceea este atent cand vine vorba de alegerea apei. Sfatul nutritionistilor sa optam pentru o apa cat mai pura, insa nu doar pentru baut, ci si la gatit, deoarece temperaturile ridicate nu distrug toate substantele chimice din apa. 

La o alimentatie corecta, cel mai bine se asorteaza sportul, in special in cazul dietelor. Cand vine vorba de pierderi in greutate, barbatii sunt mult mai norocosi decat femeile: slabesc mai usor! Insa, celor cu circumferinta abdomenului de peste 100 centimetri, specialistii le recomanda sa ia masuri. Astfel, in scurt timp, ei vor scapa de amenintarea unor boli grave, iar musculatura va fi una de invidiat.
 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni