• Emisiuni
  • MasterChef
  • Chef Silviu Chelaru îi provoacă pe concurenți în cel de-al doilea MasterClass al sezonului

Chef Silviu Chelaru îi provoacă pe concurenți în cel de-al doilea MasterClass al sezonului

Chef Silviu Chelaru îi provoacă pe concurenți în cel de-al doilea MasterClass al sezonului

După ce Andrei a părăsit competiția, în ediția de aseară, concurenții resimt tot mai mult dificultatea crescută a probelor și apropierea de marea finală, în urma căreia unul dintre ei va obține titlul de MasterChef!

Până la acel moment, după testul de astăzi ei își pot asigura un loc în Top 8 doar dacă vor pune mâna pe insigna imunității.

În această seară, concurenții au parte de o mare surpriză – Chef Silviu Chelaru îi va provoca într-o probă de gătit unu la unu, în cadrul celui de-al doilea MasterClass al sezonului. La începutul serii, Chef Chelaru le va spune că: ”Preparatul te pune la muncă și nu presupune multe ustensile”, însă reacțiile concurenților vor arăta că este o provocare extrem de dificilă: ”E foarte greu să ții pasul cu el”, va afirma Diana Ungureanu.  


”Orice s-ar întâmpla astăzi, e o mare reușită pentru mine”, este mesajul transmis de Dilly Chilly înainte de proba care îi poate oferi imunitatea în această seară. Cine va obține insigna și va simți sentimentul de a fi protejat la următoarea probă de eliminare, aflăm în noua ediție MasterChef. 

De la 22:30, la PRO TV, vom vedea cine va ține pasul cu Chef Silviu Chelaru, cine nu, dar și cine se îndreptă sigur spre marele premiu! 

MasterChef - Gătește fără egal!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni