Impartiti in doua echipe si avandu-i drept capitani pe Sonia (echipa albastra) si Robert (echipa rosie), concurentii au fost pusi in fata unei noi experiente inedite. Cetatea medievala din Alba Iulia a fost locul in care acestia au fost provocati sa gateasca un meniu medieval complet, pentru 200 de persoane. 

Miza acestei probe a fost una foarte mare, deoarece drumul unuia dintre concurenti s-a oprit la finalul ei. Dupa ce echipa rosie a fost desemnata castigatoare, in urma unui test fulger, Dana Draghici a parasit competitia si nu a mai avut sansa de a se intoarce in bucataria MasterChef.
Vezi aici momente VIDEO din show-ul MasterChef!Reveniti la bancul de lucru, membrii echipei albastre au avut parte de un Test sub presiune extrem de solicitant. Fiecare concurent in parte a avut ocazia "sa fure" din cosul adversarilor cate un produs. Acest element surpriza a complicat destul de mult lucrurile pentru unii dintre ei. 

Dupa o proba de foc in care prepelita si piureul au fost la putere, juratii au decis numele celui de-al doilea concurent care a parasit competitia MasterChef. 

Sonia Turdean a fost eliminata din cursa pentru castigarea marelui premiu de 50.000 de Euro.


MasterChef - Prinde gustul competitiei!