Chefii le-au oferit concurentilor 60 de minute pentru acest Test sub Presiune, insa le-au cerut ca macar unul dintre preparate sa fie gata in 30 de minute de la startul probei.

Cei trei Chefi s-au plimbat printre bancurile de lucru, in speranta ca macar un concurent le va oferi un preparat salvator, care i-ar putea scapa de aceasta proba de foc. Din pacate, niciunul dintre ei nu a reusit sa impresioneze cu propunerile lor culinare.


Rand pe rand, membrii echipei rosii s-au prezentat in fata Chefilor cu preparatele gandite de ei. Carne marinata in iaurt, briose, bacon cu iaurt, prajitura cu iaurt sau mousse de iaurt, concurentii au incercat sa impresioneze, insa Chefiiau fost greu de multumit.Dupa Cristian Popescu, Marieta Matache a fost concurenta care a parasit competitia MasterChef. Concurenta nu le-a oferit celor trei Chefi niciun aliment comestibil, atat cartoful, cat si placinta cu iaurt fiind necoapte. 


Din pacate pentru concurenti, Chefii au fost de parere ca daca Marieta nu ar fi gresit flagrant, lista celor propusi spre eliminare ar fi fost mult mai lunga. 

CONCURS: Competitia MasterChef iti poate transforma bucataria intr-una de top! Prinde gustul premiilor la MasterChef!MasterChef - Prinde gustul competitiei!