• Emisiuni
  • MasterChef
  • Prinde gustul premiilor la MasterChef! Competitia MasterChef iti poate transforma bucataria intr-una de top! 

Prinde gustul premiilor la MasterChef! Competitia MasterChef iti poate transforma bucataria intr-una de top! 

Prinde gustul premiilor la MasterChef! Competitia MasterChef iti poate transforma bucataria intr-una de top! 

Pro TV da startul unei competitii in cadrul careia telespectatorii pot fi norocosii castigatori ai unor vouchere sau electrocasnice de top, astfel incat bucatariile lor sa fie pregatite pentru preparate demne de MasterChef!

Marti, de la 20:30, o noua editie MasterChef va transporta concurentii pe alte meleaguri, unde vor fi nevoiti sa gateasca pentru un numar mare de oameni! Telespectatorii prind intrebarea difuzata in pauza publicitara, trimit raspunsul corect prin SMS la 1883 (numar cu tarif normal) si pot castiga, in fiecare pauza a emisiunii, un voucher de cumparaturi in valoare de 500 RON. In plus, telespectatorii vor fi inscrisi automat la extragerea pentru marele premiu: o gama de electrocasnice pentru o bucatarie de top, extragere care va avea loc pe 10 mai. 

Primele probe in bucataria MasterChef au fost adevarate provocari!

Luni seara, Razvan Fodor le-a spus pentru prima data celor 24 de concurenti care au obtinut sortul MasterChef: 3, 2, 1, gatiti! Probele nu au fost deloc usoare si i-au luat pe concurenti prin surprindere. Primul test sub presiune a adus si prima eliminare. Cristi a fost cel care a parasit bucataria MasterChef, deoarece s-a lasat prada emotiilor si a uitat de pasiunea care l-a adus in concurs. 

Seara a inceput cu faimoasa proba Cutia misterelor, iar concurentii au avut parte de mari emotii cand si-au gasit sorturile nominale sub cutii. De aceasta data, si cei trei jurati au avut cate o cutie a misterelor sub care au ascuns ingredientele lor preferate. Fiecare concurent a putut alege juratul cu ale carui ingrediente isi dorea sa gateasca. Liviu Popescu le-a oferit concurentilor peste si legume. Chef Samuel Le Torriellec a pus sub cutie momite, ciuperci, paste, iar Chef Razvan Exarhu a ales sa puna creveti, paste, branza de capra si praz.


Aceasta proba a pus in joc si insigna cu tripla imunitate. In top trei cele mai bune farfurii s-au remarcat Robert, Luca si Padrino, iar ultimele trei locuri au fost obtinute de Cucu, Viorel si Vali. Luca a fost cel care a castigat insigna imunitatii, dar si un mare avantaj in proba de creativitate. El a putut repartiza colegilor sai dintre cele trei tipuri de carne prezentate de jurati, porc, scoici si vita, iar ei au trebuit sa gateasca acest produs in doua feluri diferite in aceeasi farfurie. 

La aceasta proba, trei invitati surpriza au reintrat in bucataria MasterChef: Sissoko, Alex Hora si Ciprian Ogarca, pentru a le oferi incredere si curaj concurentilor, dar si pentru a le povesti cum s-a schimbat viata lor dupa participarea la MasterChef. Cei trei invitati au pregatit si ei 3 feluri de mancare cu ingredientele date, pentru a le da putina inspiratie celor 24 de concurenti. 

Proba de creativitate a starnit hohote de ras la bancurile de lucru, dar si la masa jurizarii. Cele mai creative preparate au dat startul unui intreg sir de glume. „Crantane ceva aici. Ai pus perle, recunoaste!”, „Racoros, asa de vara, ca o limonada de porc!”, a spus Razvan Exarhu cand a gustat din scoici si porc. „Pentru mine, asta arata a desert! Nu avem si ceva bezea?”, a spus Chef Samuel despre tartarul Atenei, o combinatie de tartar de vita cu fructe de padure. „Si tu esti originala! Ai pus capere si putina carne in tartar!”, a spus Liviu despre un alt tartar creativ. 

Dupa ce au ras mult, momentul jurizarii a devenit brusc serios cand au fost nominalizati la testul sub presiune Atena, Robert, Sonia, Bologa, Andrei si Cristi. Acest test s-a desfasurat in doua etape: un test de cultura gastronimica prin care isi castigau ingredientele si a doua etapa gatirea ingredientientelor in doar 45 de minute. Cristi a fost cel care a parasit bucataria MasterChef, cedand sub presiunea concursului si dand frau liber indiferentei. 

In aceasta seara, de la 20:30, competitia devine din ce in ce mai dificila pentru concurentii MasterChef, care vor trebui sa le demonstreze celor trei jurati ca merita sa aiba, in continuare, sortul mult ravnit si sa gateasca in bucataria MasterChef!

MasterChef - Prinde gustul competitiei!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni