• Emisiuni
  • MasterChef
  • Concurentii "Masterchef" au gatit pentru botezul fetitei lui Mihai Petre, insa petrecerea s-a lasat cu eliminari. Cine sunt cei care au parasit competitia

Concurentii "Masterchef" au gatit pentru botezul fetitei lui Mihai Petre, insa petrecerea s-a lasat cu eliminari. Cine sunt cei care au parasit competitia

Concurentii "Masterchef" au gatit pentru botezul fetitei lui Mihai Petre, insa petrecerea s-a lasat cu eliminari. Cine sunt cei care au parasit competitia

"Masterchef" este integral pe voyo.ro

Echipa albastra condusa de Traian a pierdut proba de la botezul fetitei lui Mihai Petre, unde nu a reusit sa obtina mai multe voturi decat chipa adversa.

Astfel, Ionut, Alex, Traian, Gina, Ioana, Ana, Bogdan, Maria si Rares au intrat la proba sub presiune unde au avut de gatit trei feluri de mancare diferite care sa se potriveasca cu trei soiuri de vin.

Vlad a fost chemat de chefi pentru a degusta vinurile si a le sugera colegilor sai ce mancaruri se potrivesc cu cele trei vinuri.

Ionut a fost primul eliminat, dupa ce chef Scarlatescu nu a putut sa inghita pestele dorado gatit de concurent.

"Nu e fiert deloc pestele. A fost lipsa de inspiratie la tine astazi.", i-a spus chef Catalin inainte de a-i cere sa lase sortul.

"Farfuriile tale au fost frumoase. Mai invata sa gatesti", l-a sfatuit chef Florin.

La finalul probei, lupta pentru a ramane in competitie s-a dat intre si Bogdan si Alex, care nu s-a incadrat in timo si nu a reusit sa monteze cel de-al treilea fel de mancare. Cu toate acestea, preparatele lui Alex au fost pe gustul chefilor, iar Bogdan a parasit competitia.

"Imaginatie ai, dar trebuie sa mai gandesti modul in care faci combinatiile. Continua sa gatesti, ai talent.", i-a spus chef Sorin Bontea.

Competita "Masterchef" devine din ce in ce mai acerba dupa ce au mai ramas doar 14 concurenti in urma eliminarilor.






 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni