• Emisiuni
  • MasterChef
  • Concurentii MasterChef si-au turat abilitatile culinare in prima proba pe echipe

Concurentii MasterChef si-au turat abilitatile culinare in prima proba pe echipe

Concurentii MasterChef si-au turat abilitatile culinare in prima proba pe echipe

Competitia culinara continua in cea mai cunoscuta bucatarie din Romania: MasterChef. Cei 23 de concurenti ramasi in cursa pentru marele titlu, au avut aseara prima proba pe echipe in deplasare. Cea de a doua editie din aceasta saptamana a fost urmarita in medie de aproape 1.3 milioane de telespectatori la nivel national, iar in minutul de aur, de la 22:26, aproape 1.6 milioane de telespectatori au prins gustul competitiei.

MasterChef a fost lider de audienta pe toate segmentele de public. La nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, PRO TV a obtinut 9.6 puncte de rating si 24.5% share, in timp ce postul de pe locul doi a inregistrat 6.6 puncte de rating si 16.7% share.

Editia a debutat cu o proba de cunostinte culinare. Rand pe rand, concurentii au fost pusi sa identifice fleica, rasoul spate, greabanul sau spata unei vaci. Liviu si Avram au fost desemnati sefii de echipa, fiind concurentii care au acumulat cele mai multe puncte la proba de cunostinte. Adriana a primit sarcina de a ajuta ambele echipe, in mod egal, sefii de echipe trasandu-i sarcinile.

Dupa formarea celor doua echipe, concurentii au participat la prima proba plina de adrenalina, in exteriorul bucatariei MasterChef. Echipa rosie si echipa albastra au avut de pregatit 250 de burgeri! De la chifla, la chiftelele de carne si sosuri, concurentii au avut 3 ore la dispozitie pentru a pregati mancarea pentru o gasca de motociclisti. Si nu a fost simplu! Adrenalina si emotiile au fost la cote inalte! Totusi,  echipa condusa de Liviu a castigat proba, primind cele mai multe voturi. 

Reintorsi in bucataria MasterChef, concurentii au primit o veste buna: doar o parte din echipa albastra va intra la testul sub presiune. Fiecare membru al acesteia a votat coechipierul pe care l-a considerat slab. Avram, Adriana, Iuliana si Claudia au fost cei mai votati, intrand automat la testul sub presiune. Alaturi de acestia, Chef Patrizia, Chef Foa si Chef Adrian Hadean i-au nominalizat si trimis la testul sub presiune pe Claudiu, Giulia si Misa. Pe langa faptul ca echipa lui Liviu a castigat proba, acesta a mai avut un avantaj: puterea de a salva unul dintre condamnatii testului sub presiune. Acesta a salvat-o pe Adriana, deoarece a fost incantat de ajutorul pe care l-a acordat aceasta ambelor echipe. Cei sase concurenti ramasi au fost legati la ochi si au avut de ghicit cat mai multe condimente pe baza mirosului, a palpatului si a gustului. Claudia a fost prima participanta, ghicind un singur ingredient. Iuliana a ghicit trei condimente, Claudiu patru mirodenii, Giulia doua condimente, Avram trei, iar Misa niciunul! 

Imediat dupa proba ingredientelor, Misa, Claudia si Giulia au primit inca o sansa de a ramane in competitia pentru titlul de MasterChef: unul dintre condimentele care i-a pus in dificultate la testul sub presiune trebuia scos in evidenta intr-un preparat care le putea aduce salvarea. Giulia a fost eliminata, preparatul ei fiind considerat mult sub standardele MasterChef. 

Cei 22 de concurenti ramasi in competitia pentru titlul de MasterChef vor avea de infruntat noi probe saptamana viitoare! 

MasterChef - Prinde gustul competitiei, in fiecare luni si marti, de la 20:30, numai la PRO TV!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni