• Emisiuni
  • MasterChef
  • Confruntare Raluca Costanda vs. Eduard Acsente vs. Simona Vlase. Unul dintre concurenți a primit o a doua șansă de la Chef Foa

Confruntare Raluca Costanda vs. Eduard Acsente vs. Simona Vlase. Unul dintre concurenți a primit o a doua șansă de la Chef Foa

Următoarea confruntare s-a dat între Raluca Costanda, Eduard Acsente și Simona Vlase. 

“În buzunarul fiecăruia dintre noi se află acest Joker (Golden Ticket), care vă trimite într-o ultimă confruntare pentru un ultim loc în bucătăria MasterChef”, le-a spus Chef Foa concurenților. 

“Am ridicat cutia și am simțit că mi se înmoaie picioarele”, a spus Raluca după ce a văzut ingredientele de sub cutie. Concurenta a gătit fidea cu scoici. 

“Din cauza amestecului de ingredinte care se aflau pe masă, la un moment dat am avut așa un șoc. Am zis că nu o să reușesc să fac nimic”, a spus și Eduard. 

Concurentul a renunțat la midii și pui, două dintre ingredientele de pe bancul de lucru, și a gătit paste cu chorizo și sos de ceapă cu roșii. 

Simona Vlase a pregătit paella de fidea, cu pulpe de pui coquelet și scoici. 

La final, cel care a păstrat șorțul MasterChef a fost Eduard Acsente. "Rămâi în bucătăria MasterChef doar pentru că te-ai riscat!", i-a spus Chef Foa lui Eduard.

Chef Foa i-a oferit Simonei Vlase un Golden Ticket, astfel concurenta mai are o șansă pentru a prinde un loc în TOP 20. 

Mai multe în materialul VIDEO de mai sus

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni