• Emisiuni
  • MasterChef
  • Iata ce sotie simpatica are Nicusor de la "MasterChef": "Sunt foarte mandra de el, este un fel de erou in comuna la noi"

Iata ce sotie simpatica are Nicusor de la "MasterChef": "Sunt foarte mandra de el, este un fel de erou in comuna la noi"

Iata ce sotie simpatica are Nicusor de la "MasterChef": "Sunt foarte mandra de el, este un fel de erou in comuna la noi"

Nicusor Coroama are 19 ani. Locuieste in comuna Vicovu de Jos, judetul Suceava, impreuna cu parintii, fratele si sora mai mici si strabunica lor.

Parintii lui Nicusor au inceput sa se ocupe cu cresterea animalelor in urma cu 10 ani. Tatal a plecat prima data in Italia, la munca, pentru a-si intretine familia. Nu i-a mers bine acolo, asa ca dupa doua luni s-a intors inapoi in tara si a pornit aceasta afacere cu cresterea oilor. Desi a intampinat multe greutati, a fost perseverent, iar in prezent afacerea ii merge bine. In timp, au reusit sa cumpere si alte animale, vaci, alte oi si cai.

Nicusor isi ajuta parintii de la 10 ani. Prima data a inceput sa taie miei, invatand de la tatal lui. Merge impreuna cu tatal lui in fiecare sambata si miercuri la piata, unde vand produse lactate. La inceput i-a fost greu, insa in timp a realizat ca din asta isi castiga painea. Nicusor si-ar dori sa isi faca o stana turistica la ferma de oi, unde sa gateasca mancaruri traditionale romanesti. 

 ”Pentru mine MasterChef reprezinta un lucru foarte important, fiindca imi place sa gatesc si as vrea sa impartasesc pasiunea si cu alti concurenti. Mama si bunica ma sustin cel mai mult, dar si restul familiei, dar cel mai mult iubita”. Nicusor are o iubita, Gerogeta, si sunt impreuna de un an.

In editiile de miercuri si joi a emisiunii "Patru nunti si-o provocare", de la 20.30, la ProTV telespectatorii il pot revedea pe Nicusor Coroama si pe Geta, care vor avea parte de o nunta traditionala, la care vor chefui 300 de invitati, iar telespectatorii vor afla si care sunt obiceiurile de nunta in Bucovina.

Cand ma duc la paine si ma vede lumea pe strada si imi spune ca l-a vazut pe logodnicul meu la MasterChef si sunt mandri de mine ca am asa un logodnic. E un fel de erou in comuna. E o realizare foarte mare ca a ajuns pana aici” l-a laudat iubita pe Nicusor in fata camerelor.

La vara vrem sa facem un pic de nunta”, spunea Nicusor, care la 19 ani se simte pregatit sa se casatoreasca.

E total diferit de alti baieti. Romantic , iubitor, mai tot timpul vine cu o floare cat de mica, cat de ofilita, imi arata ca ma iubeste” spune Georgeta.


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni