Te distrezi cu show-urile tale preferate si castigi puncte. La randul lor, punctele iti pot aduce premiu o masa pentru doua persoane la restaurantul „Fratellini” din Bucuresti, in perioada 15-21 mai 2017.

Concursul se deruleaza in perioada 13 februarie - 9 mai 2017, iar valoarea maxima a premiului este de 500 de lei. 

Pentru a participa la concurs, participantul trebuie sa descarce, sa instaleze, sa se inscrie in aplicatie, sa acceseze modulul MasterChef din cadrul aplicatiei si sa interactioneze in aceasta.

Aplicatia este disponibila tuturor posesorilor de dispozitive mobile care utilizeaza sistemele de operate iOS si Android si poate fi descrcata gratuit de pe platformele App Store si Google Play.Jocul Live va fi disponibil participantilor exclusiv simultan cu difuzarea emisiunii MasterChef pe postul de televiziune „Pro TV”. In cadrul Jocului Live vor fi afisate utilizatorilor o serie de intrebari de tip chestionar. Fiecare raspuns corect la aceste intrebari va fi punctat cu 70 puncte.

Pentru interactiunile pe care le au in aplicatie pe perioada desfasurarii concursului, participantii vor fi recompensati cu un numar de puncte, dupa cum urmeaza:

·        login in aplicatie – 2 puncte / actiune

·        vizualizarea unui articol -5 puncte / actiune

·        vizualizarea unui material video - 10 puncte / actiune

Citeste aici regulamentul complet al concursului MasterChef.