Cei sase concurenti au fost nevoiti sa faca fata unui test sub presiune dificil, pe parcursul caruia li s-a cerut sa pregateasca trei preparate pentru micul dejun, cu un numar limitat de ingrediente si in anumite intervale de timp, respectiv 20, 10 si 5 minute.

Dupa fiecare runda, cei trei chefi au jurizat farfuriile prezentate de concurenti, acestia putand fi salvati sau eliminati direct pe parcursul probei, fara sa ajunga sa prezinte toate cele trei preparate.  

> CONCURS: Competitia MasterChef iti poate transforma bucataria intr-una de top! Prinde gustul premiilor la MasterChef!Raul si Ana au fost primii care au convins ca merita sa mearga mai departe si au fost salvati dupa prima runda, in timp ce Vlad, Andrei, Marius si Vali au fost nevoiti sa incerce sa satisfaca exigentele chefilor.

Dupa a doua runda, preparatele lui Vali nu s-au ridicat la nivelul asteptarilor, asa ca acesta a parasit competita, fara a mai avea sansa de a-i convinge pe chefi ca merita sa mearga mai departe. Finalul i-a adus in prim plan in cursa de supravietuire pe Vlad, Marius si Andrei, cel din urma fiind eliminat.

MasterChef - Prinde gustul competitiei!