• Emisiuni
  • MasterChef
  • Ea este castigatoarea "MasterChef". Ce a facut ea in ultima editie a emisiunii i-a dat pe spate pe jurati

Ea este castigatoarea "MasterChef". Ce a facut ea in ultima editie a emisiunii i-a dat pe spate pe jurati

Ea este castigatoarea "MasterChef". Ce a facut ea in ultima editie a emisiunii i-a dat pe spate pe jurati

Georgeta Zamfir are 28 de ani si este din Ploiesti. A venit la "MasterChef" pentru ca se considera inventiva in bucatarie si isi doreste sa invete mai mult. Pe parcursul competitiei, Jesica sau Jesi, daca ar fi sa ne luam dupa felul in care o alinta colegii, s-a dovedit a fi una dintre cele mai emotive si mai sensibile concurente.

Cu greu s-a abtinut pe parcursul competitiei sa nu planga in momentul in care juratii ii criticau preparatele, dar inventivitatea si originalitatea au fost doua dintre caracteristicile care au salvat-o de fiecare data.

Daca abia dupa a doua proba a competitiei a fost si prima eliminare, iar juratii au reusit sa o ambitioneze si mai mult pe frumoasa bruneta, a doua zi Jesica a facut trei feluri care i-au dat pe spate pe cei din juriu.

Cu un sufleu din taietei de casa cu sos de bolognese, cotlet cu crema de linte rosie si sofran, dar si para fiarta in vanilie cu briosa de ciocolata, Georgeta Zamfir este castigatorea celui de-al patrulea sezon de "MasterChef", iar premiul de 50.000 de euro o sa fie impartit intre cele mai apropiate persoanedin viata sa.

“Mai vreau o portie”. E fraza pe care o auzi cel mai des cand gatesti? Nu mai sta pe ganduri si inscrie-te la Masterchef!


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni