Anul acesta, MasterChef a adus o mare noutate in formatul emisiunii, inlocuind preselectiile clasice cu proba duelului. Daca pana acum concurentii erau obisnuiti sa mearga pe rand in fata juratilor cu preparatele gata gatite, anul acesta ei au fost grupati si au avut contact direct cu emotia si presiunea concursului, gatind contra conometru, in lupta directa cu un alt concurent, chiar in fata juriului.

Ultimele dueluri au adus fata in fata participanti care s-au luptat pana in ultima clipa pentru a-i convinge pe cei trei chefi ca merita sa primeasca un sort MasterChef si sa-si arate talentul in bucatarie. Fie ca a fost vorba de prepararea de supe sau de punerea in valoare a carnii de porc, fiecare concurent a fost nevoit sa "creeze" o farfurie impecabila, cu care sa-i impresioneze pe Chef Razvan Exarhu, Chef Samuel le Torriellec si Liviu Popescu.

>>> Vezi AICI lista completa cu cei 24 de concurenti <<<Dupa incheierea duelurilor, 19 dintre cei mai buni au primit sortul MasterChef si isi continua cursa pentru marele trofeu. Lor li s-au mai alaturat alti cinci concurenti eliminati initial, care au fost alesi in urma unei probe colective, in care le-a fost testat atat talentul la gatit, cat si spiritul de echipa. 

>>> Vezi AICI mai multe momente VIDEO din show <<< 

Descarca acum aplicatia Pro TV si poti castiga o masa de doua persoane la restaurantul "Fratellini"

Te distrezi cu show-urile tale preferate si castigi puncte. La randul lor, punctele iti pot aduce premiu o masa pentru doua persoane la restaurantul „Fratellini” din Bucuresti, in perioada 15-21 mai 2017.

MasterChef - Prinde gustul competitiei