• Emisiuni
  • MasterChef
  • Ei sunt cei mai buni patru bucatari amatori din Romania care intra in marea finala MasterChef! De la 22:45, la Pro TV

Ei sunt cei mai buni patru bucatari amatori din Romania care intra in marea finala MasterChef! De la 22:45, la Pro TV

Ei sunt cei mai buni patru bucatari amatori din Romania care intra in marea finala MasterChef! De la 22:45, la Pro TV

Luni seara, telespectatorii au urmarit semifinala MasterChef, care le-a adus celor opt concurenti ramasi in competitia pentru marele premiu de 50.000 de euro probe de foc, pline de emotii, care i-au pus din nou in ipostaza din prima zi in bucataria MasterChef: dueluri doi la doi. 

Dintre cei opt, doar patru au reusit sa impresioneze juratii si sa obtina un loc in marea finala MasterChef. Robert Petrescu, Flavius Pop, Ana Demian si Alexandra Hirtea sunt cei mai buni patru bucatari amatori din Romania, care isi vor arata maiestria in bucatarie lunea viitoare, in marea finala MasterChef Romania. 

„Finalista Masterchef - un pas ca sa-ti tii visul in brate. Un drum frumos, parca nici greul care a fost nu mai conteaza acum cand stii ca esti printre cei mai buni dintre cei buni. Pentru mine, Masterchef a fost o redescoperire de sine, nu ma asteptam ca pot atatea, ca stiu sa fac lucruri pe care pana sa vin aici nici nu mi-am imaginat ca ar exista. Acest concurs mi-a demonstrat ca limitele mele nu sunt cele pe care le credeam eu si am descoperit multe in mine. Este o experienta care merita traita si care mi-a deschis noi orizonturi.”, a declarat Ana Demian despre pozitia de finalista in bucataria MasterChef.

Robert Petrescu a spus despre locul sau in marea finala: „Este un sentiment minunat! Mi-am demonstrat ca pot, mi-e foarte greu sa descriu in cuvinte, dar ma simt puternic! Experienta MasterChef a inceput cu un preparat si am crezut ca in mare despre asta este vorba, dar nu, nu este un show doar despre gatit, este un "loc" departe de zona ta de confort. Aici am trait un cumul de stari, de sentimente. Am simtit bucurie, am fost anxios, m-am jucat, mi-am adus aminte de mine. Am inteles ca e o lupta in care fiecare concurent are propria strategie. Eu am ales sa ma joc, am transformat platoul MasterChef in "spatele blocului meu", locul in care ma jucam cu gasca mea de prieteni. Nu am considerat ca am adversari. Este o experienta dura pana la urma, au fost momente cand am simtit ca cedez, ca nu mai pot sa construiesc. Incepand cu semifinala am decis sa las in urma copilaria mea si sa ma maturizez!”.

Flavius Pop a spus: „Ma simt onorat, in acelasi timp cu capul pe umeri, nu e o joaca, iar proba castigata care m-a propulsat in semifinala, de unde am avut sansa sa ajung pana in finala, este o recunoastere a pasiunii mele pentru gatit si rodul multelor ore petrecute in bucatarie, experimentand lucruri noi si frumoase!”.

„Faptul ca am ajuns pana in finala MasterChef, ma face sa ma simt extraordinar de mandra si foarte recunoscatoare juratilor pentru ca au crezut in mine. Experienta MasterChef pentru mine a insemnat una dintre cele mai frumoase si provocatoare experiente din viata.”, a declarat Alexandrea Hirtea.

ASTAZI, de la 22:45, in bucataria MasterChef, Razvan Fodor va spune: 3,2,1! Gatiti! pentru a da startul marei finale, iar cei trei jurati vor avea o misiunea foarte grea: alegerea urmatorului MasterChef si castigatorul marelui premiu de 50.000 de euro. 

MasterChef – Prinde gustul competitiei!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni