• Emisiuni
  • MasterChef
  • El e primul concurent care are parte de o asemenea surpriza la MasterChef. Ce se ascunde in cutia neagra

El e primul concurent care are parte de o asemenea surpriza la MasterChef. Ce se ascunde in cutia neagra

El e primul concurent care are parte de o asemenea surpriza la MasterChef. Ce se ascunde in cutia neagra

Victoras Barbu a fost sustinut de intreaga familiei atunci cand a venit la preselectiile MasterChef. De profesie barman, tanarul le-a marturisit juratilor MasterChef ca isi doreste enorm sa obtina sortul si sa isi continue drumul in competitie.

Pentru a ii cuceri pe cei trei membri ai juriului, Victoras a gatit somon si creveti cu spanac sote si piure de avocado. "Va invit sa imi acordati sortul" a spus concurentul atunci cand preparatul sau a fost pregatit pentru degustare. 

Dezinvolt si energic, Victoras a avut si un schimb de replici amuzante cu Chef Adrian Hadean, caruia i-a recomandat cum sa combine sosurile si preparatele gatite de el. 

MasterChef, prinde gustul competitiei! LUNI si MARTI, numai la PROTV!

In ciuda momentelor de incordare prin care a trecut, Victoras a avut la final parte de o surpriza de proportii. Tanarul a fost supus unui test suplimentar. Chef Hadean i-a adus din culise o cutie neagra, iar concurentul a fost provocat sa ghiceasca pe pipaite ce se afla in interiorul sau. 

Victoras a ghicit din prima secunda ce se ascunde cutia neagra, si anume sortul de aur MasterChef. Spre surprinderea lui, tanarul a fost primul concurent din acest sezon MasterChef care a primit sortul de aur.



Fiecare Chef are la dispozitie un astfel de sort care trimite un concurent direct in bucataria MasterChef, in randul celor 24 de concurenti, fara a fi nevoit sa mai parcurga probele din bootcamp. In plus, fiecare Chef are la dispozitie un green card pe care il poate folosi pentru a trimite un concurent in urmatoarea faza a competitiei, chiar daca ceilalti Chefi au dat un verdict negativ. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni