• Emisiuni
  • MasterChef
  • El este al doilea concurent care a primit sortul de aur MasterChef. Cu ce preparat i-a cucerit pe cei trei chefi

El este al doilea concurent care a primit sortul de aur MasterChef. Cu ce preparat i-a cucerit pe cei trei chefi

El este al doilea concurent care a primit sortul de aur MasterChef. Cu ce preparat i-a cucerit pe cei trei chefi

Tudor Florian a fost sustinut de intreaga familiei atunci cand a venit la preselectiile MasterChef. De profesie asisten director, tanarul de 25 de ani le-a marturisit juratilor MasterChef ca isi doreste enorm sa obtina sortul si sa isi continue drumul in competitie.

Tanarul a devenit pasionat de gatit de la o varsta frageda, petrecand o mare parte din timp alaturi de mama lui pentru a invata tainele bucatariei. 

Tudor si-a dorit sa-i cucereasca pe cei trei membrii ai juriului cu un tiramisu reinterpretat cu cirese, pe care pana la urma a redenumit-o "Ghiveci pentru Cristina", iubita lui.

Desi la prima vedere au fost sceptici cu privire la desertul realizat de Tudor, cei trei chefi au fost cuceriti de preparatul realizat si i-au oferit 3 de DA, primind astfel si sortul mult visat.

In timp ce se bucura cu apropiatii de reusita sa, chefii l-au chemat pe Tudor, spunandu-i ca au facut o greseala si i-au cerut sortul inapoi. Tanarul s-a despartit cu greu de acesta, insa doar pentru cateva secunde, deoarece Chef Patrizia, Chef Foa si Chef Hadean au considerat ca Tudor merita sortul de aur MasterChef, care il califica direct pentru prezenta in bucataria MasterChef.

"Am facut o greseala prea mare. Tu nu meriti un sort normal si vrem sa te trimitem acasa cu un sort de aur", i-au spus cei trei. 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni