• Emisiuni
  • MasterChef
  • Emotiile preselectiilor se apropie de final. Cine va ajunge in bucataria MasterChef?

Emotiile preselectiilor se apropie de final. Cine va ajunge in bucataria MasterChef?

Emotiile preselectiilor se apropie de final. Cine va ajunge in bucataria MasterChef?

Exista un singur nume pentru cea mai tare competitie culinara din tara: MasterChef! Editia de maine aduce cea de-a patra zi de preselectii si ultima sansa pentru cei inscrisi. 

In buzunarele chefilor Patrizia Paglieri, FOA si Adrian Hadean stau ascunse green carduri inca nefolosite pentru concurenti care poate nu se asteapta sa fie salvati. Rasturnari de situatie, teste surprinzatoare si preparate care pun la incercare creativitatea concurentilor urmeaza in editia MasterChef de marti, 30 septembrie, la PRO TV.

Un tanar pasionat de bucatarie sustine ca prezenta lui la MasterChef reprezinta cea mai importanta zi, dupa cea in care si-a cerut in casatorie iubita. Banii pe care i-ar castiga aici, obtinand premiul cel mare, i-ar folosi in organizarea nuntii sale, motiv pentru care s-a pregatit cu un preparat care spera sa cucereasca juriul si sa se indrepte astfel spre cei 50.000 de euro.

A afirmat ca este puternica, atat de puternica incat unul dintre jurati a provocat-o la... skandenberg. Cum a facut fata acestui test, dar cel mai important cu ce preparat s-a luptat pentru sortul MasterChef, vom descoperi maine seara.

Va veni sigur pe el in fata celor trei chefi cu un preparat pe care a mizat totul. insa atitudinea lui a determinat-o pe Chef Patrizia Paglieri sa-i intoarca spatele pe parcursul jurizarii. Concurentul s-a ambitionat insa sa faca tot ce e nevoie pentru a pleca cu sortul.

A inceput sa diversifice lista meniurilor gatite cand copilul sau a fost depistat cu predispozitie ridicata la alergii alimentare. Acum, capul familiei se gandeste chiar sa isi schimbe meseria din economist in bucatar, iar MasterChef poate fi pentru el o rampa de lansare.

Internat in spital pentru probleme grave de sanatate, un tanar a fugit pentru a se inscrie in acest nou sezon al competitiei culinare.  Prezenta sa in platoul emisiunii va starni multe emotii.

Este infirmiera si interesata sa-si deschida o firma de pompe funebre, iar preparatul cu care va veni la preselectii se potriveste perfect cu ideea sa de afaceri.

Tot maine seara vom cunoaste o prezenta excentrica, lipsita de inhibitii si determinata sa cucereasca simpatia juriului asa cum nimeni altcineva nu a mai facut-o pana in prezent.

Cu toti acesti concurenti, dar si cu multi altii hotarati sa se afirme in fata juratilor, ne vom intalni intr-o noua editie MasterChef, marti de la ora 20:30.

MasterChef - Prinde gustul competiţiei, la PRO TV!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni