• Emisiuni
  • MasterChef
  • Duelul dintre Isadora si Ciprian s-a terminat cu acuzatii dure. Cine a parasit competitia "MasterChef"

Duelul dintre Isadora si Ciprian s-a terminat cu acuzatii dure. Cine a parasit competitia "MasterChef"

Duelul dintre Isadora si Ciprian s-a terminat cu acuzatii dure. Cine a parasit competitia "MasterChef"

Daca la proba cu numarul doi, proba in care concurentii au gatit pentru cele 5 vedete invitate in restaurantul "MasterChef": Andra, Catalin Maruta, Bebe Cotimanis, Andi Moisescu si Cabral, Siserman a fost cel care s-a facut remarcat si a reusit sa o impresioneze pe Andra cu pastele sale, "Tagliatele cu spanac, bacon si sos de rosii", Isadora a fost prima concurenta care a intrat la duelul final.

Proba cu numarul trei, terminarea unui preparat inceput de Chef Patrizia, i-a adus sfarsitul in competitia "MasterChef" Mirabelei, iar Rasty a fost salvat de catre Tudor, capitanul echipei albastre, de la proba in care au pregatit masa pentru 210 soldati de la baza militara Mihail Kogalniceanu.

Ciprian a fost concurentul care s-a transformat in adversarul Isadorei, iar cei doi au avut parte de o surpriza pe care Chefii au pregatit-o pentru a decide cine are calitatile unui adevarat MasterChef.

Ana Consulea, expert cofetar, a fost chemata pentru a pregati un desert demn de o bucatarie profesionista. A gatit un tort "Choco framboise", iar cei doi concurenti au fost rugati sa il reproduca. Pentru a-i ajuta, Chefii le-au montat cate un monitor la bancurile lor astfel incat sa poata urmari mai bine pasii retetei. Timp de o ora si jumatate au urmat momente tensionate in bucatarie.

►Pe www.foodstory.ro gasesti reteta de tort cu ciocolata alba si capsuni

In timp ce Ana l-a laudat pe Ciprian pentru rapiditate si atentie, acesta si-a acuzat adversara de furt. Daca ar fi sa ne luam dupa spusele tanarului, mousse-ul de ciocolata alba pregatit de el se pare ca a fost luat de Isadora.

La final, tortul pregatit de Ciprian a dezamagit la capitolul aspect, dar a bifat categoriile creativitate si originalitate. Chiar daca a dat vina pe adversara sa, Chefii nu s-au lamurit asupra disputei dintre cei doi. Decizia finala a fost simpla: Isadora s-a alaturat celorlalti concurenti, iar Ciprian a parasit concursul. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni