• Emisiuni
  • MasterChef
  • Vedetele concurente la "MasterChef - Proba celebritatii", fata in fata cu prima Cutie a misterelor, ACUM la ProTV si pe voyo.ro

Vedetele concurente la "MasterChef - Proba celebritatii", fata in fata cu prima Cutie a misterelor, ACUM la ProTV si pe voyo.ro

Vedetele concurente la "MasterChef - Proba celebritatii", fata in fata cu prima Cutie a misterelor, ACUM la ProTV si pe voyo.ro

Dupa ce in prima editie si-au prezentat cate un autograf culinar si au primit din partea chefilor sortul MasterChef, vedetele se vor afla in cea de-a doua editie a show-ului de la ProTV fata in fata cu prima Cutie a misterelor. In bucataria MasterChef ingeniozitatea si originalitatea sunt conditii obligatorii, astfel ca la prima proba a serii cele 15 vedete concurente vor primi sarcina sa demonstreze nu doar ca se pricep la gatit, ci si ca stiu sa se descurce in situatii limita.

Asa se face ca marti, de la 20.30, vedetele de la “MasterChef – Proba celebritatii” vor primi din partea celor trei jurati misiunea de a gati cu un set de produse date, din care trebuie sa pregateasca preparate originale, pe care trebuie sa le combine ingenious, astfel incat platingurile sa fie demne de bucataria in care se afla.   

In plus, proba are si o miza pentru ca cel care va prezenta cea mai buna farfurie va obtine un avantaj la urmatorul test. “Ce se ascunde sub cutii, va va da batai de cap. Veti gati exclusiv cu ce se afla in aceasta cutie”, ii avertizeaza Florin Dumitrescu.

CLICK AICI SA VEZI EMISIUNEA LIVE

Cert este ca multi se vor afla in impas, timpul ii va presa, iar alegerile facute nu vor fi in totalitate pe placul chefilor, care nu se vor sfii nici de aceasta data sa faca critici sau sa arunce farfurii la gunoi. “Proba e foarte interesanta pentru ca iti dai seama ce poate sa faca un om cu niste produse pe care i le dai, cat este de ingenios, cata imaginatie are”, e de parere Elena Lasconi. “Cand am ridicat cutia, Dumnezeule, nici macar n-am stiut de unde s-o apuc, am stat si m-am uitat la ea vreo cinci minute”, recunoaste si Gabriela Irimia. "In momentul in care am deschis cutia, m-am socat, atunci vine presiunea si nu stii ce sa faci”, isi aminteste si Pacha Man.

Fie ca vor gati deserturi sau feluri principale, fie ca vor jongla cu ingrediente pentru a pregati doar o farfurie sau mai multe, concurentii incep sa simta cu adevarat presiunea concursului si a lucrului intr-o bucatarie profesionsita. Gatitul se va lasa si cu cantec, la propriu, caci pentru a indulci atmosfera vedetele le vor fredona juratilor o melodie. Nu vor lipsi nici accidentarile, astfel ca atat Don Baxter, cat si Carmen Serban vor avea nevoie de interventia medicului pentru a-si bandaja degetele. Cine va castiga proba si, implicit, avantajul pentru urmatorul test, dar si cine va primi cele mai multe critici, telespectatorii ProTV vor afla marti seara, de la 20.30.

Tot atunci, cea de-a doua proba a serii va aduce in platoul MasterChef o vedeta de cinci stele din lumea artei culinare, chef Samuel Le Torriellec, de la care concurentii vor primi o adevarata lectie de gastronomie: il vor urmari fascinati, vor lua notite, vor exclama de uimire, iar la final trebuie sa reproduca cu acuratete platingul acestuia. 
 



 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni