• Emisiuni
  • MasterChef
  • Felicia a parasit concursul "MasterChef" si trei echipe au intrat la proba sub presiune, marti seara, la "MasterChef"

Felicia a parasit concursul "MasterChef" si trei echipe au intrat la proba sub presiune, marti seara, la "MasterChef"

Felicia a parasit concursul "MasterChef" si trei echipe au intrat la proba sub presiune, marti seara, la "MasterChef"

Seara de marti a adus la “MasterChef” si prima eliminare din bucatarie. Felicia a fost cea care a lasat sortul si a parasit concursul in urma primei probe a serii. 

“MasterChef” a fost lider de audienta, astfel ca in minutul de maxima audienta de la 22.47 ProTV obtinea pe publicul sau tinta un varf de 17 puncte de rating si 38,4 % cota de piata, de aproape 6 ori mai mult decat obtinea tot atunci urmatoarea clasata, Kanal D, adica 2,9 puncte de rating si 6,6 procente din cota de piata. 

“MasterChef” a fost lider de audienta pe toate categoriile de public, in intreg intervalul de difuzare (20.26-22.50). astfel, pe publicul comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, ProTV a fost lider detasat cu o audienta medie de 11,9 puncte de rating si 26,7 % cota de piata, urmat de Antena 1 cu 5,3 puncte de rating si 12 procente din cota de piata.

La nivelul publicului din mediul urban ProTV a condus cu o audienta medie de 9,2 puncte de rating si 17,6 % cota de piata, al doilea post clasat fiind Kanal D cu o audienta medie de 6,1 puncte de rating si 11,7 % cota de piata. Nici la nivelul intregii populatii a tarii ProTV nu a avut rival si s-a calasat primul in top cu o audienta medie de 9,3 puncte de rating si 17,6 % cota de piata, urmat de Kanal D cu 6,7 puncte de rating si 12,8 % cota de piata. 

Copiii au dat tonul la gatit marti seara la “MasterChef”. 8 pusti talentati la gatit au demonstrat ca pasiunea pentru bucatarie nu are varsta. Farfuriile iesite din manutele lor i-au facut pe cei trei jurati sa ii copleseasca cu laude si sa ridice stacheta pentru concurenti, desi micutii abia daca ajungeau la bancul de lucru. Numai 4 dintre cele 8 dishuri pregatite de micuti au fost alese drept sarcina de lucru pentru cei 22 de concurenti. Iar Alexandru, detinatorul avantajului in aceasta proba, a fost cel care a impartit farfuriile de gatit colegilor sai de concurs.

Asa se face ca la aceasta proba au fost alese prajitura raw vegana, supa de ardei copti, tiramisu cu nugatine si puiul cu portocale si grapefruit. Cei 22 de concurenti au incercat sa reproduca aceste farfurii fara sa fi vazut procesul de creatie si trebuind sa intuiasca ingrediente, mod de combinare asamblare in farfurie. La finalul probei, dupa multe critici, dar si laude, cei trei chefi au decis ca Felicia trebuie sa paraseasca “MasterChef”. a

Dupa ce a dat gres cu un tiramisu care, spune ea, ii iese ca la carte de obicei, Felicia Tuca a parasit show-ul de la ProTV. “A fost ceva deloc comestibil”, a fost in unanimitate verdictul juratilor. “Va multumesc pentru tot ce mi-ati oferit. Sunt convinsa ca puteam mai mult si ca un tiramisu il putea face oricine. Eu il fac de atatea ori! Toti prietenii mei care au mai mancat tiramisu facut de mine ar rade si nu ar crede ca am fost eliminata pentru un tiramisu”, a fost de parere Felicia.

Zicala “la placinte inainte” nu s-a aplicat marti seara la “MasterChef”. Juratii au impus o regula care le-a dat batai de cap tuturor concurentilor: acestia au primit provocarea de a gati placinte in echipe de cate trei. “Proba stafetei”, asa cum a fost denumita de chefi, a presupus ca membrii echipelor sa nu vorbeasca intre ei deloc si sa lucreze pe rand, fiecare avand la dispozitie 7 minute inainte de a face schimbul.

Regula a starnit multe nemultumiri, iar echipa formata din Anni, Gabriel si Irina a fost prima care le-a incalcat, asa ca chef Catalin Scarlatescu i-a pus sa arunce preparatul la gunoi si sa o ia de la capat. Au urmat alte doua echipe ale caror preparate au ajuns din cuptor direct in cosul de gunoi, iar concurentii au fost nevoiti sa se descurce cu ingredientele care le-au mai ramas.   

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni