• Emisiuni
  • MasterChef
  • Prima eliminare din bucataria "MasterChef". Cine a parasit concursul in marti seara

Prima eliminare din bucataria "MasterChef". Cine a parasit concursul in marti seara

Prima eliminare din bucataria "MasterChef". Cine a parasit concursul in marti seara

"MasterChef" este integral pe Voyo.ro.

Prima proba din competitia "MasterChef" a adus si prima eliminare din concurs. Cei 22 de participanti care au trecut mai departe in urma cu o saptamana au avut o sarcina care la prima vedere parea floare la ureche. Daca in sezoanele trecute concurentii au gatit, la unele probe, pentru copii, de data aceasta copiii sunt cei care le-au dat de lucru celor aflati in competitie. 

In bucataria “MasterChef” a intrat un grup de copii pasionati de gatit, care au aratat cat de priceputi sunt in arta culinara: acestia au gatit, sub privirile pline de admiratie ale celor trei jurati, preparate deloc usoare, dar pregatite cu multa pasiune, iar cei 22 de concurenti au avut de reprodus farfuriile celor mici.

Dupa ce a dat gres cu un tiramisu care, spune ea, ii iese ca la carte de obicei, Felicia Tuca a parasit "MasterChef". "A fost ceva deloc comestibil", a fost in unanimitate verdictul juratilor.

"Va multumesc pentru tot ce mi-ati oferit. Sunt convinsa ca puteam mai mult si ca un tiramisu il putea face oricine. Eu il fac de atatea ori! Toti prietenii mei care au mai mancat tiramisu facut de mine ar rade si nu ar crede ca am fost eliminata pentru un tiramisu", a fost de parere Felicia.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni